RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#69705  Szerző: donder

Mostanában egyre többet jön ez az üzenet: 502 Bad gateway, és a fórumra is...
 #69336  Szerző: csokie

igen, most már jó, köszi admin :)
 #69315  Szerző: markfelt

Értettem, probléma elvileg megódva :)
 #69295  Szerző: csokie

|| Fórum kezdőlap >> Rádiózás >> Egyéb ||

Ez a sor hiányzik fölülről a mobilverzióban, csak a lap alján található meg.
 #69281  Szerző: markfelt

csokie írta:Nekem a mobilos radiositeval van egy kis gondom: meg lehetne oldani, hogy ne kelljen legörgetni az egész oldalt ahhoz hogy visszaléphessek az előző oldalra?
Szia!

Nem értem a problémát.
Visszanavigálni a mobilböngészővel tudsz. A fórum kezdőlapra pedig a fenti logóra koppintva.

Lapozni a topikok oldalai közt pedig fent és lent is lehet.
 #69279  Szerző: csokie

Nekem a mobilos radiositeval van egy kis gondom: meg lehetne oldani, hogy ne kelljen legörgetni az egész oldalt ahhoz hogy visszaléphessek az előző oldalra?
 #69278  Szerző: mlaszlo

donder írta:Egy észrevétel: A rendszeridő most ma már 2 órával késik
Nálam jól jár a fórum órája. Ha Nálad késik, akkor lehetséges, hogy nincs jól beállítva a fórumon a felhasználói vezérlőpult, azon belül a fórum beállításoknál tudod állítani, hogy a helyes időt mutassa (időzóna, illetve nyári időszámítás).
 #69277  Szerző: donder

Egy észrevétel: A rendszeridő most ma már 2 órával késik
 #67870  Szerző: markfelt

Közfelháborodást elkerülendő: a DX fórum nem azért került alulra, mert kevésbé fontos, hanem mert belepakoltam a TV-DX-es témákat is. Úgy meg nem maradhatott a "Rádiózás" alatt. Így talán egy fokkal átláthatóbb a fórum.
 #67844  Szerző: SySERR

admin írta:Akkor többnyire egyetértünk.

Egyébként a listában a rádiók nevén lévő linkek hamarosan a profillapokra mutatnak majd, ha elkészül minden rádió profilja a "Rádiók" menüponton belül. Most azt kicsit aktualizáltam (persze még korántsem a végleges formula), ha találtok hibát, szóljatok. Én nem találtam.

A kisközösségi/kábel/műholdas rádiók lapjai is hamarosan elkészülnek.
Ha megoldhato akkor a most mukodo kozvetlen link mindenkepp maradjon meg, mert az rtvstat e linkek alapjan tudja, hogy melyik freki melyik radiohoz tartozik: RTVStat toplista url <-> radiosite.hu frekilista url
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 112