RADIOSITE Fórum

• Rádió 6 - Százhalombatta - 101.3 MHz

#67902  Szerző: Fox21

Klamancsek írta:Köszönöm a pozitív hozzászólásokat, én lennék, aki beszél és 2 műsorvezető társam, Dósa Marianna és Gárdos Attila.

Bízom benne, hogy egyszer Bochkor Gábortól és az önmagától újabban rendkívül hanyatt esett Sebestyén Balázstól is hallunk majd hasonló gondolatokat! Mert erős konkurenciában lenne szép nyerni, nem sok döglődő, erőtlen vetélytárs között vagy olyanok között, akik kb 2 hét múlva bizonyosan megszűnnek vagy tönkremennek.

A helyi rádiók sorozatos halála ismét a 2 országos kerrádió (vagy MR2) felé hajtják a hallgatókat, akik a legtöbb esetben kicsit sem azért hallgatják pl a Class-t vagy a Neo-t, mert jók és színvonalasak, hanem mert lassan csak ez van! És 30-50 km-en belül nem kezd el recsegni, ropogni, sisteregni...

Köszönöm az adminnak, hogy feltette a hanganyagot! (nem kicsit lepődtem meg...) :o

Klamancsek Krisztián
R6 prog. ig.

Egyet értek...
 #67901  Szerző: Fox21

csokie írta:Pláne az utolsó pár mondat, hogy "van aki erre tette fel az életét, és másnap már nincs munkahelye, és teljesen olyan lenne mintha nem kellene senkinek, ilyen a világon nincs ennél rosszabb érzés." Abszolút igaza van, és aki tényleg szakember, és ért is hozzá, az nagyon kevés van.
Én jelenleg is keresem rádióm :) Hiába tettem fel ere a kicsi még fiatal életem, nehéz ha nem ismersz senkit (plusz szerencse) vagy nem vagy puncsos, már rég nem a Rádióról szól a Rádiózás, ezért olyan a helyzet amilyen
személyes élményemről is beszél ebben a pár percben, sajnos fel van hígulva ez a "piac" az igények minden hol feledésbe vesznek, sok rádiónál nem törődnek a hallgatok igényeivel, nincsenek eredeti ötletek, ha pedig vannak azokat nem engedik, mondván nem illik a műsor struktúrába..... nem látni elszánt Rádiót, ami igen is kihozza a maximumot, amire akkor is érdemes figyelni ha pl: nem a reggeli sáv megy....A magyar rádiózás kicsit "balkáni" mert ugye mindent átveszünk (bár ezt sem értem miért kell mindent?! nincs saját ötlet..) Remélem ezen "kitörésem " nem túl csípős, de én ezt érzem, hol van a Intim részek c filmben látott dinamika, erő, amikor tényleg azért hallgatod kíváncsi vagy mit mond még ?!
 #67898  Szerző: Klamancsek

Köszönöm a pozitív hozzászólásokat, én lennék, aki beszél és 2 műsorvezető társam, Dósa Marianna és Gárdos Attila.

Bízom benne, hogy egyszer Bochkor Gábortól és az önmagától újabban rendkívül hanyatt esett Sebestyén Balázstól is hallunk majd hasonló gondolatokat! Mert erős konkurenciában lenne szép nyerni, nem sok döglődő, erőtlen vetélytárs között vagy olyanok között, akik kb 2 hét múlva bizonyosan megszűnnek vagy tönkremennek.

A helyi rádiók sorozatos halála ismét a 2 országos kerrádió (vagy MR2) felé hajtják a hallgatókat, akik a legtöbb esetben kicsit sem azért hallgatják pl a Class-t vagy a Neo-t, mert jók és színvonalasak, hanem mert lassan csak ez van! És 30-50 km-en belül nem kezd el recsegni, ropogni, sisteregni...

Köszönöm az adminnak, hogy feltette a hanganyagot! (nem kicsit lepődtem meg...) :o

Klamancsek Krisztián
R6 prog. ig.
 #67896  Szerző: csokie

Pláne az utolsó pár mondat, hogy "van aki erre tette fel az életét, és másnap már nincs munkahelye, és teljesen olyan lenne mintha nem kellene senkinek, ilyen a világon nincs ennél rosszabb érzés." Abszolút igaza van, és aki tényleg szakember, és ért is hozzá, az nagyon kevés van.
 #67892  Szerző: PooLee

Az mondjuk tény, hogy sehol sem virágzik a rádiózás, de abban igaza van, hogy ennyire gyalázatos helyzet sehol sincs, mint itt... és a legnagyobb baj: a még működő rádiók egy része is kritikán aluli, magyarul nagyon keresni kell, ha valaki hallgatható műsorra vágyik... :(
 #67891  Szerző: boly

admin írta:http://soundcloud.com/radiosite-hu/amik ... z-nnek-meg
Teljesen egyetértek!
Nyílt levelet kellene írni a Médiatanácsnak, hogy mit kíván tenni a helyi rádiók érdekében!!??
 #59829  Szerző: csokie

Stúdiótól a 101,3-as adóig mikrón jut el a jel? És hol található a 101.3 adótornya? :)
 #59827  Szerző: Klamancsek

Pasa írta:Egyszerűen egy tunerrel veszik a 101,3-at és azt küldik ki az adóval. Primitív megoldás, és ráadásul bármi zavarhatja is.
primitív, de olcsó...
ilyen időket élünk...
 #59803  Szerző: LuciFerko

főleg ha valaki oda megy egy mp3as transzmitterrel :blush:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 25