RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#68082  Szerző: djlacee

a roxy facebook profilján egy hozzászólásban valaki írta: Na ROXY 2011.4.10en UJ ra it.7Dj-k el.
és előtte maga a Roxy Rádió (96.4) is írt valamit, ami már utalt némi reményre, viszont az a hozzászólás már nincs fent.
 #68081  Szerző: DWC

alopisz írta:
DWC írta:Amúgy ha valóban jogtalanul szólnak, ezek után jó eséllyel leshetik a hosszabbítást.

Pont az ilyen orbitális hülyeségekre céloztam... :lol:

na, valaki? hol a hiba?
Ott, hogy nem linkelted be a határozatot a Roxy hosszabbításáról.
 #68071  Szerző: asr27

csokie írta:
Depol írta:
csokie írta:Minden egyes perc, amit jogtalanul tölt el a Roxy az éterben, az ritka nagy patkány dolog. Mindenkire nézve. A hallgatókra nézve, a konkurenciára nézve, a reklámozókra nézve, az ott dolgozókra nézve!
Meg vagy róla bizonyosodva, hogy jogtalan?
Meg!
Én meg úgy tudom,hogy nem jogtalan!
 #68069  Szerző: csokie

Depol írta:
csokie írta:Minden egyes perc, amit jogtalanul tölt el a Roxy az éterben, az ritka nagy patkány dolog. Mindenkire nézve. A hallgatókra nézve, a konkurenciára nézve, a reklámozókra nézve, az ott dolgozókra nézve!
Meg!
 #68066  Szerző: tomee

Depol írta:
alopisz írta:
DWC írta:Amúgy ha valóban jogtalanul szólnak, ezek után jó eséllyel leshetik a hosszabbítást.

na, valaki? hol a hiba?
Tárgyalások folynak, nem szólnak jogtalanul, ideiglenes hosszabbítás van, míg a tárgyalások le nem zárulnak.
Finoman szólva bicskanyitogató lenne, ha ezután a kálvária után még eredményesen is zárulnának a tárgyalások a Roxy részéről.
 #68065  Szerző: Depol

#68063  Szerző: csokie

Minden egyes perc, amit jogtalanul tölt el a Roxy az éterben, az ritka nagy patkány dolog. Mindenkire nézve. A hallgatókra nézve, a konkurenciára nézve, a reklámozókra nézve, az ott dolgozókra nézve!
 #68061  Szerző: Depol

alopisz írta:

na, valaki? hol a hiba?
Tárgyalások folynak, nem szólnak jogtalanul, ideiglenes hosszabbítás van, míg a tárgyalások le nem zárulnak.
 #68051  Szerző: alopisz

na, valaki? hol a hiba?
 #68050  Szerző: DWC

alopisz írta:Uraim!

Hagyjuk a jog alkalmazást a jogalkalmazókra!

Hülyeségeket meg ne beszéljünk már...

persze nem a véleményekre értem. hiszen ez mégis csak egy fórum.
Csak én nem értem, mire célzol? Olyan nagy hülyeséget nem írt senki. A Sláger, A Danubius tényleg egyből elhallgatott, de utánuk rögtön volt más. A Sztár korrekt volt, elhallgatott. Ha a Roxy-sok nem kaptak hosszabbítást, akkor nem szólhatnak. Ha meg kaptak hosszabbítást, akkor miért nem szólnak ugyanúgy, mint azelőtt? A hiteltelenedésen meg nincs mit szépíteni, ez van, jópár rádió tett már érte, hogy ne lehessen komolyan venni a rádiózást. Amúgy ha valóban jogtalanul szólnak, ezek után jó eséllyel leshetik a hosszabbítást.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 333