RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#68145  Szerző: alopisz

[quote="DWC"]Hosszabbítás alatt az új pályázaton való győzelmet értettem, az idézett mondatomban.[quote]

U bammeg. akkor legalább tudd mit írsz
mert nem mindegy hogy kecsesen ringó fecske, vagy recsegve fingó kecske.

tudod van frekvencia pályázat
és van ideiglenes médiaszolgáltatási szerződés

fáj. tényleg fáj, amit néha képesek vagytok összehordani.
 #68132  Szerző: DWC

alopisz írta: Most komolyan okoskodsz egy ilyen - fent idézett - mondatod után?
Ha ezt képes voltál leírni akkor nem igazán értessz semmit :) már bocs.
Lehet, de te sem értettél meg engem, ezek szerint. :P Hosszabbítás alatt az új pályázaton való győzelmet értettem, az idézett mondatomban.
Mennyi esély van rá, hogy elköszöntek, szarrá keresték magukat a búcsúbulival, így gyorsan kifizették azt a tartozást, amit eddig nem, jól vállon veregették őket, és meghosszabbították az engedélyüket az új pályázatig, és ez semmilyen formában nem eredményezett sajtónyilvánosságot? Szerintem semmi, de rám lehet cáfolni. Érvekkel, bizonyítékokkal, nem csak annyival, hogy rosszul tudod.
 #68129  Szerző: RoxyStat

Kérném Benassi Bros feat. Sandy -től az Illusion-t (French Sfaction Radio Edit) és küldeném mindenkinek, aki szereti ... :lol:
 #68113  Szerző: Attis

asr27 írta:Ne szűnjön meg mert akkor már csak a 88.1 lesz Budapesten olyan rádió amit még el tudok hallgatni! 8-)
Szerintem ez nem kívánságműsor. :X.:
 #68112  Szerző: asr27

Ne szűnjön meg mert akkor már csak a 88.1 lesz Budapesten olyan rádió amit még el tudok hallgatni! 8-)
 #68107  Szerző: Attis

Abban a pillanatban, hogy a tulaj kicsengette a 90 milkát, azt mondom, joggal pályáz 2 hónap ideiglenes hosszabbításra. Addig kalózrádió.
Eddig erről nincs infó.
Ha meg nem fizet... Miért jobb az, hogy előbb-utóbb jön a hatóság, mint szépen elköszönni?
(Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy egy csomó megszűnt rádiónál olvasom, h a sugárzási díjakat kifogásolják... Hát annak idején, pont ők ajánlották fel ezt az összeget, és jó páran kaptak díjcsökkentést... A Roxy is..)
In memoriam Roxy.
Szűnjél meg! :cry:
 #68092  Szerző: alopisz

DWC írta:
alopisz írta:
DWC írta:Amúgy ha valóban jogtalanul szólnak, ezek után jó eséllyel leshetik a hosszabbítást.

Pont az ilyen orbitális hülyeségekre céloztam... :lol:

na, valaki? hol a hiba?
Ott, hogy nem linkelted be a határozatot a Roxy hosszabbításáról.
Most komolyan okoskodsz egy ilyen - fent idézett - mondatod után?
Ha ezt képes voltál leírni akkor nem igazán értessz semmit :) már bocs.
 #68091  Szerző: tomee

Nem látok benne sok logikát, hogy miért pont egy vasárnapi napot választanának újraindulásnak, de mindegy...
 #68090  Szerző: Depol

csokie írta:Hát ha ilyen helyesírási hibákkal írta, akkor szerintem komolyan lehet venni. :)
Írhatta telefonon is, arra meg nem figyelnek sokan...
 #68089  Szerző: csokie

Hát ha ilyen helyesírási hibákkal írta, akkor szerintem komolyan lehet venni. :)
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 333