RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#68368  Szerző: Dani

Ez,hogy nőknek szól,egy kicsit diszkriminatív...
 #68363  Szerző: zsombor

Ada és a Végvári Ági mellett ki volt a harmadik műsorvezető, mert pont csak a végére kapcsoltam oda!?
 #68361  Szerző: djlacee

Vicces, hogy az utolsó pillanatig ellentmondásos információt kaptam arról, hogy itt mi is lesz.
 #68360  Szerző: tomee

Magam részéről tartom azt az álláspontot, hogy halva született ötlet éterben, napi 24 órában ilyen zenét játszani, de azért próbálkozhatnak. Plusz azzal megfejelni egy nagyon erősen rétegzenei rádiót, hogy még kizáróan nőkre is tematizálódik, hát...
 #68358  Szerző: LuciFerko

szerintem változni fog szép lassan a kínálat.
 #68357  Szerző: nords

Nem egy DJ ismerősöm mesélte panaszosan, hogy ha buliban elkezd ehhez hasonló zenéket tolni, a csajok jelentős része inaktívvá lesz --> tanulságként levonta, hogy az r n b és R1 style közkedveltebb köreikben.

Vélemény?
 #68356  Szerző: LuciFerko

európában van példa ilyen keverésre egy frekin? :S
 #68355  Szerző: nords

Nem tudom megemészteni ezt a női tematika gondolatot. Ez bánt, mert aki férfi ömber, az most értitek nem érintett ebben a dologban, max a zenében...

:gülü2:
 #68353  Szerző: Fox21

Nos, igen, de tudjuk be annak hogy első adás, ami viszont nem jó, hogy a netes adást nem hozzák rendbe:) ott nem lehet hallgatni őket...
 #68352  Szerző: markfelt

Köszöntötte az sms-ező a három műsorvezetőt, Bochit, Lajost és Vogcit.
Kapufa. :)

Technikai problémák is vannak szép számmal, konkrétan ha egy telefonálót bekapcsolnak, a műsorvezetőknek is telefonhangjuk lesz. Ja meg soook-sok baki.

Gyerekbetegségek. :)
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 174