RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#68584  Szerző: Hulk

Pihe írta:Az előbb a Neon és a Juventuson is a We Are The World ment :shock:
sőt, reggel 5:30-kor a R6-on is...
 #68577  Szerző: Pihe

Az előbb a Neon és a Juventuson is a We Are The World ment :shock:
 #68483  Szerző: DWC

djlacee írta:Amúgy lesz TOP1000 :D
Hogy lett az 500-ból 1000? :P

A "szakértőknek" pedig: két féle zenei stílus van; ami neked bejön, meg amivel el lehet adni egy rádiót. Attól, mert a kettő nem vág egybe, még nem a zenei szerkesztő a hülye..
 #68479  Szerző: Gyurii91

Ha lenne egy NEO stílus eltekintve most a zenéivel nem érné szó a házelejét (részemről)...
 #68478  Szerző: SzD

Valaki írta korábban, hogy fáj neki ez a sok szakértelem. Lassan értem, mire gondolt. Tényleg fáj.
Vagy... inkább jót röhögök a szakértő urakon. :yeah:
 #68477  Szerző: Gyurii91

Magyar zenéket akarnak nagyon adni. Ez a kényszeredett példamutatás: "magyar zenéket szeretsz" "mi szóljon a KEDVENC rádiódban". Már hallom egésznap Bikini, Republic, Charlie 2-3 megszokott száma, x-faktorok, megasztárok, vegyítve külföldi sokat hallott zenékkel.

Minden egyes megszólalás, kezdeményezés a Sláger rádió szintjét hozza. Mond meg mi legyen, mert fingunk sincs cserébe utaztatunk a "besztrájzen" jóvoltából... :D :stare:
 #68470  Szerző: djlacee

Amúgy lesz TOP1000 :D
 #68469  Szerző: Jozsfm964

Érdekes az a zenei teszt ami 20 ezer dalból kiválasztott 500-at, bár nem tudom milyen szelektálás szerint és abból válogasson ember fia, mi tetszik és mi nem! Majd megint beteszik azokat a kommersz dalokat amik idáig is szóltak, esetleg még többet! Az aztán újítás lesz. Az a probléma hogy az emberek a sz*ra vannak beállva, és nagyon kicsi az a réteg aki igényesebbre fogná. A legtöbb embernek nem számít mi szól csak susogjon valami. Esetleg a műsorvezetésre odafigyelnek, ha nagyon szimpatikus egyéniség megmaradnak az adott csatornán ha irritáló akkor tekernek...
 #68447  Szerző: szemilan

2011. évi 10. heti ülésszak napirendjének részlete:

117/2011. A Neo FM (FM1 Kommunikációs és Kulturális
Zrt.) által 2010. augusztus 12-én sugárzott "Bumeráng"
című műsorszám vizsgálata, különös tekintettel az Rttv.
3. § (2) bekezdésében foglaltakra
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 584