RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#68688  Szerző: Zoey

djlacee írta:Eleve úgy lenne korrekt, ha két műsorvezető lenne a híradóban, mint minden más csatornán. Egyébként régebben külön híradó volt az m2-n, más stúdióval, más bemondókkal, azzal mi lett?
Szerintem korrekt így is, nekem inkább az a fura, a kereskedelmiken miért van kettő. Amilyen nagy szerepük van...
Az m2 híradója nem sokáig, kb. fél évig húzta, költségtakarékosság miatt megszüntették (mondjuk azt sem értem, egyáltalán miért indították el).
brain írta:Korábbi hírek szerint, Alföldi Zoltán (korábban az RTL Klub híradóját vezette, később az ATV-hez igazolt) lehet az utód.
Ez szerintem pletyka volt, ide én linkeltem be amúgy, de két honlap írt róla csak, nem hinném hogy túl sok köze lenne a valósághoz. És ahogy mondtam tegnap is, szerintem úgy lenne logikus, ha továbbra is egy női és egy férfi műsorvezetője maradna a Híradó estének.
Ma este mondjuk Hajagos Andrea volt, és ő volt már többször is ebben az évben az esti híradóban, sanszos, hogy ő D. Tóth Kriszta utódja.
 #68657  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik március 16-án lesz az utolsó parlamenti közvetítés az m2-őn, március 21-től a Duna II. Autonómia csatornára kerülnek át az élő közvetítések. A 16-ai közvetítés már párhuzamosan a Duna 2-őn is látható lesz.
 #68653  Szerző: brain

Korábbi hírek szerint, Alföldi Zoltán (korábban az RTL Klub híradóját vezette, később az ATV-hez igazolt) lehet az utód.
 #68646  Szerző: djlacee

Eleve úgy lenne korrekt, ha két műsorvezető lenne a híradóban, mint minden más csatornán. Egyébként régebben külön híradó volt az m2-n, más stúdióval, más bemondókkal, azzal mi lett?
 #68644  Szerző: Zoey

djlacee írta:Esetleg Süveges Gergő?
Úgy lenne szerintem célszerű, ha női műsorvezető helyére nő érkezne. Unalmas lenne minden este férfit látni a híradóban! :X.:
 #68643  Szerző: djlacee

Esetleg Süveges Gergő?
 #68641  Szerző: Zoey

Pihe írta:D.Tóth Kriszta ma volt utoljára a híradóban.

http://www.youtube.com/watch?v=-Zst6EASjpI
Hiányozni fog, nagyon jó híradós volt! De jó kérdés, ki lesz helyette.
Remélem Novodomszky Éva tér vissza. Néhány nap, és kiderül...
 #68292  Szerző: Roger

19:00 Ejnye~bejnye van az m1-en 19:30-ig... egy 2008. December 17-ei Híradó miatt :yeah:
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 235