Meg még egy szerencséjük van, hogy nem közvetlen az állam fele tartoztak. Meg nem tudom hogy melyik partnerük hirdetne újra náluk...
Álmok és tervek nélkül lehet élni, de nem érdemes...
DWC írta:nem vagy egyedülcsokie írta:nem kell Pestre konkurencia a Face-nek, mert így is kevés a reklámbevétel/hallgatottság is, hagyni kéne kicsit kibontakozni őket.
Ebben, így egyben, csak én nem találok logikát?
csokie írta:nem kell Pestre konkurencia a Face-nek, mert így is kevés a reklámbevétel/hallgatottság is, hagyni kéne kicsit kibontakozni őket.
Risefan írta:nagyon nagy az esélye hogy a rise fm visszatért nyára ! nem hiszem hogy nem fogják megszállni a 96.4 vagy 0 102.1-et tul nagy rádio ez hogy csak Balatonon legyen ! a statisztikán 3 helyen áll ugy hogy a rádio 1 országos rádio a Rise fm Meg csak Balatonon van!Mire alapozod hogy jönnek nyárra?
ceve írta:Csak csatlakozni tudok...ez olyan hogy Renault Twingo-t se vesz egy pasi mert a pirosnál tuti kiröhögnék benne.djlacee írta:A zene a lényeg.Hát, ha egy hozzám közel álló zenei stílusú állomáson tízpercenként leadnák a szignált, hogy egy női rádiót hallgatok, úgy kapcsolnék el, mint annak a rendje. De minimum titokban hallgatnám.
djlacee írta:A zene a lényeg.Hát, ha egy hozzám közel álló zenei stílusú állomáson tízpercenként leadnák a szignált, hogy egy női rádiót hallgatok, úgy kapcsolnék el, mint annak a rendje. De minimum titokban hallgatnám.
TG írta:hehe kiderülFox21 írta:Pesti révén több értelme is vanTG írta:Ott van a Facebookon, hogy oda kell saját videót linkelni youtube-ról..Én is láttam:) nagyon közelről:))) Én azért teszek egy próbát, már csak azért is hogy később ne bánjam hogy nem tettem meg
http://www.facebook.com/home.php#!/radi ... 7146470109
Habár ismerve a tendenciát ez is csak marketing fogás és megint ezt is celebekkel fogják teleültetni...ezért én pl. meg se próbálompedig láttam már stúdiót egész közelről is
De mondasz valamit....