Obladioblada írta:Luigi írta:Az index híre szerint lesz itt pénz bőven, a fehér zaj meg azt hiszem így elmarad.
Lehet, hogy ezt már sejtette a Mikos, azért ment express-sebességgel a Goldhoz...
A "lesz itt pénz" és a jogerős ORTT döntés az én értelmezésemben két egymástól független dolog. Tehát, ha jogállamban élnénk ez úgy nézne ki, hogy megszűnik a három jelenlegi rádió, és kinő a földből ezek helyett másik tíz. Tehát lesz az Advertumnak rádiója, amit ki tudja hogy fognak hívni, ki tudja mennyi lesz és ki tudja hol, de a három jelenlegi freki már elúszott. Nem tudom elképzelni, hogy ezt valahogy visszahozzák...
A hely neve: Magyarország...
Amúgy meg milyen másik 10 rádióra gondolsz? Tudtommal egyenlőre nem írnak ki új frekiket, Klausmann "Szerencsekerék" Viktor szerint meg már jövő éven működni fog a rendszerük.
Szerintem meg, ha az ORTT annyira érvényt akart volna szerezni a saját jogerős határozatának, akkor az NHH már régen lefoglalta volna az adókat. Egyébként meg nem lehetsz annyira naiv, hogy nem veszed észre, hogy a Magyar Köztársaság Kormánya illetve különböző minisztériumai fizetett hirdetésekben népszerűsítik saját tevékenységüket a Gold FM frekvenciáin. (A szeptemberi hallgatottsági adatok közzététele óta több ilyet is hallottam, kb 1 hétig menetrend szerint jöttek a Földművelésügyi Minisztérium Taktakenézre szervezett rendezvényének a reklámjai, de volt más minisztériumi hirdetés is.)
Én azt hiszem, hogy ebben az országban jelen állás szerint még sokáig hallható lesz a Gold Fm - ha meg mégsem így lesz, akkor majd el kell ismernem, hogy tévedtem.