RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#6919  Szerző: Johnny

Én már 1 honapja is mondtam hogy Radio1 a célkitűzés.
 #6917  Szerző: Obladioblada

Luigi írta: Amúgy meg milyen másik 10 rádióra gondolsz? Tudtommal egyenlőre nem írnak ki új frekiket, Klausmann "Szerencsekerék" Viktor szerint meg már jövő éven működni fog a rendszerük. Egyébként meg nem lehetsz annyira naiv...
Szerinted 2 milliárddal a zsebükben neki állnak pályázgatni? Ne légy ennyire naív. Ennyi pénzből nagyon sok rádiót lehet venni... ÉS még marad is. De egyelőre igazad van. Még nem tartunk ott, így nem is kell nagyon örülni (nekik), és elkeseredni sem (nekünk).
 #6916  Szerző: Luigi

Obladioblada írta:
Luigi írta:Az index híre szerint lesz itt pénz bőven, a fehér zaj meg azt hiszem így elmarad.
Lehet, hogy ezt már sejtette a Mikos, azért ment express-sebességgel a Goldhoz...
A "lesz itt pénz" és a jogerős ORTT döntés az én értelmezésemben két egymástól független dolog. Tehát, ha jogállamban élnénk ez úgy nézne ki, hogy megszűnik a három jelenlegi rádió, és kinő a földből ezek helyett másik tíz. Tehát lesz az Advertumnak rádiója, amit ki tudja hogy fognak hívni, ki tudja mennyi lesz és ki tudja hol, de a három jelenlegi freki már elúszott. Nem tudom elképzelni, hogy ezt valahogy visszahozzák...
A hely neve: Magyarország...
Amúgy meg milyen másik 10 rádióra gondolsz? Tudtommal egyenlőre nem írnak ki új frekiket, Klausmann "Szerencsekerék" Viktor szerint meg már jövő éven működni fog a rendszerük.
Szerintem meg, ha az ORTT annyira érvényt akart volna szerezni a saját jogerős határozatának, akkor az NHH már régen lefoglalta volna az adókat. Egyébként meg nem lehetsz annyira naiv, hogy nem veszed észre, hogy a Magyar Köztársaság Kormánya illetve különböző minisztériumai fizetett hirdetésekben népszerűsítik saját tevékenységüket a Gold FM frekvenciáin. (A szeptemberi hallgatottsági adatok közzététele óta több ilyet is hallottam, kb 1 hétig menetrend szerint jöttek a Földművelésügyi Minisztérium Taktakenézre szervezett rendezvényének a reklámjai, de volt más minisztériumi hirdetés is.)
Én azt hiszem, hogy ebben az országban jelen állás szerint még sokáig hallható lesz a Gold Fm - ha meg mégsem így lesz, akkor majd el kell ismernem, hogy tévedtem.
 #6914  Szerző: Obladioblada

Luigi írta:Az index híre szerint lesz itt pénz bőven, a fehér zaj meg azt hiszem így elmarad.
Lehet, hogy ezt már sejtette a Mikos, azért ment express-sebességgel a Goldhoz...
A "lesz itt pénz" és a jogerős ORTT döntés az én értelmezésemben két egymástól független dolog. Tehát, ha jogállamban élnénk ez úgy nézne ki, hogy megszűnik a három jelenlegi rádió, és kinő a földből ezek helyett másik tíz. Tehát lesz az Advertumnak rádiója, amit ki tudja hogy fognak hívni, ki tudja mennyi lesz és ki tudja hol, de a három jelenlegi freki már elúszott. Nem tudom elképzelni, hogy ezt valahogy visszahozzák...
 #6913  Szerző: Johnny

paradigm írta:Ha nem lesz fehérzaj, akkor az mégjobban bebizonyítja, hogy a hely neve Magyarország :(
Nem tudom milyen bizonyitékra vársz még....ez itt Magyarország :lol:
Isten hozot a káosz, az igazságtalanság, és a megvesztegethető emberek paradicsomában.
 #6912  Szerző: LuciFerko

jah...
 #6911  Szerző: paradigm

Ha nem lesz fehérzaj, akkor az mégjobban bebizonyítja, hogy a hely neve Magyarország :(
 #6910  Szerző: Luigi

Az index híre szerint lesz itt pénz bőven, a fehér zaj meg azt hiszem így elmarad.
 #6909  Szerző: LuciFerko

szerintem felvételről ment
  • 1
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 222