RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#69196  Szerző: donder

PooLee írta:Jó hír:
"Ezen a héten feltöltődik a Vital Fm, újra hangolódik, és mindenkit vár a 102.4 en, új műsorokkal, új hangokkal és a megszokott muzsikákkal. Addig non-stop zenea 102.4 en és online. :-)"
Bár ez nem szabadna, hogy meglepetést okozzon, csak egy betartott ígéret. Tudniillik: "Nem hagyunk magatokra bennetek sokáig" - hangoztatta Bandi 17-én, és lám, így is lett. Sőt, a hab a tortán: "még nagyobb vételkörzettel fogjuk visszavárni régi és új hallgatóinkat" Remélem, nem csak Debrecenben lesz fogható, hanem legalább Nyíregyházát is lefedi majd. Sok sikert!
Drága barátom.. KISKÖZ?????? :csukottszem:
 #69174  Szerző: PooLee

Jó hír:
"Ezen a héten feltöltődik a Vital Fm, újra hangolódik, és mindenkit vár a 102.4 en, új műsorokkal, új hangokkal és a megszokott muzsikákkal. Addig non-stop zenea 102.4 en és online. :-)"
Bár ez nem szabadna, hogy meglepetést okozzon, csak egy betartott ígéret. Tudniillik: "Nem hagyunk magatokra bennetek sokáig" - hangoztatta Bandi 17-én, és lám, így is lett. Sőt, a hab a tortán: "még nagyobb vételkörzettel fogjuk visszavárni régi és új hallgatóinkat" Remélem, nem csak Debrecenben lesz fogható, hanem legalább Nyíregyházát is lefedi majd. Sok sikert!
 #69013  Szerző: zotya54

Andrew5 írta:
Pihe írta:Üdv: zotya felvettem az egész napot csak lassú a netem és nehéz feltölteni. De ha nagyon akarod rakok még fel.

Ha gondoljátok az utolsó 8-10 órát felteszem valahova.
Köszönöm a felajánlást, engem az utolsó egy óra érdekelne.
 #68927  Szerző: jimmer

Kedves Andrew,

már nem azért de közel 3 évig ott el sem indult semmi, nem hogy nem fejlődött. a semmit elég nehéz fejleszteni. egyébként szeretném megcáfolni eme kijelentésedet.

pályázatból, de mi is fejlesztettünk és még további fejlesztések várhatóak. szóval csak akarni kell meg tenni érte.

http://kis-kunsag.hu/group/s_!news/i_ki ... index.html

Lehet fejlődni ha van mit fejleszteni. De, hogy ne csak magunkkal példálózzunk: Radio Ice.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 59