csokie írta:Nem baj majd megy hozzátok is a "mindenholGonG"Nagyon gyenge a jel
Itt,Kunszenten egy igazán jó rádió sincsen...
benjamin írta:Valami mostanság nagyon nincs rendben az r1-nél nem frissítik a repertoárt de annyira hogy 1 éves szám a legújabb sláger és még mindig waka waka megy egy nap vagy hatszor és reklám is aligvan a kukori pedig úgy kiégett hogy már szavakba sem tudom fogalmazni!Ott van a Hamvai PG & Létray Ákos által jegyzett Fény és Örvény című szám. Ami szvsz még jó is és illik a Rádió1 zenéi közé, és nem utolsó sorban Hamvai a Disco's Hit oszlopos tagja. Mégsem sikerül játszani a dalt. Pedig mégis csak ott dolgozik.
mcsaba írta:Stefanooo: A Rádió 1 valóban nem fog életet vinni felétek! ... Részemről inkább a élet ellentéte igaz rá! Hidd el, ha elkezded hallgatni igen hamar rá fogsz unni! Elég napi 3-4 óra mondjuk pár napig, aztán szerintem inkább elkerülöd!A reklámok mennyiségéből szerintem nem lehet következtetéseket levonni, vannak hullámvölgyek, amikor alig van hirdető és vannak időszakok, amikor meg szépen kitöltik a reklámidőt. A 103,9-en előfordul, hogy a helyi műsoridőben egy-egy reklám van csak egy órában és van olyan, amikor 3-4 percet is kitöltik (pl. ma ilyen volt dél körül).Azt az igen szűk zenei repertoárt amit játszanak nyugodtan feltöltheted a telefonodra is akár, és onnét hallgathatod, "nyíregyháziság" semmi sem lesz a rádióban!
Valaki említette, hogy Debreceni R1-en egyre kevesebb a reklám, nos ez egerben is így van! Van olyan óra hogy 1 azaz egy db reklám sincs, önpromócióval van feltöltve az egész reklámidő!
Egyetlen állandó hirdetőjuk talán egy halott diszkó amelynek szombati bulijába már szinte a kutya sem jár, így ez is kidobott pénz a megrendelő részéről!
Az én tapasztalatom az, és ezt mondom a Facebookjukat figyelgetve is, hogy a törzshallgatói réteg valóban a 12-15-16 évés korosztály, valamint az "idősebbek" köréből az alacsonyabb iskolai végzettségű (és szellemi szinvonalú) réteg! Vicc ...