RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#70479  Szerző: csokie

Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem hiányzik a Roxy, az Up the Clubos béna reklámokkal, Serge De Vant Addicted című egymilliószor játszott számával, "huppogó" basszusával stb :D Megmarad a hangzása az emlékeimben. :D
 #69641  Szerző: noartist

Dani írta:A roxy.hu egy pár napig nem volt elérhető,most meg ismét működik!Ez jelenthet valamit,vagy csak a véletlen műve?
Helo!A Roxy Rádió Facebook oldalán valaki állandóan ír nekünk,próbál minket megnyugtatni ("nem tudom,mit hoz a jövő!"),de szerintem a stúdióból ír ez a "valaki".....de mi nagyon hálásak vagyunk ezért,hogy itt maradt,és adja nekünk a friss infókat! :) ;)
 #69429  Szerző: Dani

A roxy.hu egy pár napig nem volt elérhető,most meg ismét működik!Ez jelenthet valamit,vagy csak a véletlen műve?
 #69418  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #69330  Szerző: Dani

djlacee írta:
Kinek jó ez,hogy Budapestnek lassan egyetlen rádiója nem lesz?
Mondjunk neveket, vagy "csoportosulásokat" ?
Igen,érdekelne.
 #69328  Szerző: tomee

"Még 11 nap és elstartol a 2011 -es Flúgos Futam, melynek karitatív célja mellett a ROXY Rádió csapata ismételten kiáll. A futam Budapestről indúl, majd érdekes és humoros feladatokon és ellenőrző pontokon keresztül, Parádsasváron a Kastélyban ***** ér véget, ahol DJ Sterbinszky és a Karmatronic is pörgetni fogja a korongokat. A következő napokban, folyamatosan közlünk majd veletek információkat az eseményről."

forrás:facebook

Egy dolog, ami már régóta érdekelne: Hogy van az, hogy egy 1 hónapja megszűnt rádió részt vesz eseményeken? Zavarni nem zavar, csak a jelenség furcsasága miatt kérdem. Vagy ezek még amolyan korábban bevállalt kötelességek letudása?
 #69317  Szerző: djlacee

Mondjunk neveket, vagy "csoportosulásokat" ?
 #69314  Szerző: Dani

A 96.4-en most már soha nem lesz semmilyen rádió?!Ez a frekvencia is a múlt homályába vész? :(
 #69160  Szerző: DWC

Dani írta:Valaki tudna nekem segíteni,hogy merre találhatnék az interneten Roxy rádiós felvételeket?
Előre is köszönöm.
Pl. itt: http://zoo.webkontakt.hu/roxyriado/ :)
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 333