RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#69157  Szerző: Szelerailway

Azt nem tudom,hogy a Sláger top 1000-ben Charlie - Könnyű álmot hozzon az éj című dala hányadik helyen végzett,most ez lett az első.A Queen - The Show Must Go On című dala a 3. lett.
 #69156  Szerző: DRoland

Egyet biztosan tudok a Sláger top 1000-es listán 2004-ben Cserháti - Hamu és gyémántja nyert, az említett Vangelis pedig 236. volt.
 #69129  Szerző: lali87

:shock: Anno én is ilyen voltam??? Szíves elnézést kérek az oldal vezetőségétől, tényleg borzalmas ez a gittegylet! :blush:
Ki a tulajdonos??? (kit izgat??) Mér játszik Slágeres zenéket? Mért nem szól egy kis metál is rajta, mértem játszák ezt-azt... :hehe:
Azért játszák a Sláger játszási listáját, kicsit frissítve, mert mást nem tudnának eladni! Telített a piac! Ha ők nem játszák más fogja. kb 2 millió embernek tetszenek ezek a zenék mert beleégett az agyukba ez van ezt kell szeretni.
Pénzt akarnak vele keresni, a világmegváltós, paradigmaváltós, duma jól hangzik ennyi. Pénzt nem kapsz érte.
És a rádiócafé milyen jó, ja nem rossz, de országosan mekkora sikere lenne??? Budapesten az x. a hallgatottsága, igényes jó, (és mellesleg szintén a Csévi út 7/b-ben van) nettó 3 méterre a NeoFM-től. Tehát nem azért csinálnak "igénytelen" rádiót mert f@szok hozzá, hanem mert erre van hallgató és ami a legfontosabb hirdető ENNYI!!

Amúgy a Sláger top1000 első helyezettje a Vangelis - Conquest of Paradise volt szerintem.
 #69112  Szerző: DWC

LuciFerko írta:Sajnos az átlagjúzernek a hosszú évek során ezek a zenék maradtak meg...
Nem is ismer mást. A Petőfis listán meg csak az utóbbi 2-3 év zenéi vannak, pedig 10 évből lehetett válogatni. Nabumm. Sok éve mossák az agyukba, hogy az a jó zene, ami mindennap szól.
 #69109  Szerző: best

Szerintem meg egyszerűen le kellene kapcsolni. :twisted:
Csak akkor elveszne annak a rengeteg Emesének, zenei szerkesztőnek, megmondóembernek, papagájnak, piackutatónak és PR-szakembernek a kedvenc időtöltése... :roll:
 #69108  Szerző: roberto

Nekem úgy tűnik, mintha pár évvel ezelött leragadt volna a zenei szerkesztés. El nem tudom hinni, hogyha folyamatosan belevinnének új zenéket, hogy nem lehetne változtatni ezen. Ez csak elhatározás kérdése. Jó, egyetértek azzal, hogy ez már egy felépített stratégia, de lehetne folyamatosan, lassan, újítani is.
 #69106  Szerző: Gyurii91

Várható volt a hallgatói vélemény, top1000, hogy lassan csak visszaáll a 1.5 éve megszakadt "rend", azzal a kisebb változtatással, hogy változott a rádióneve, és 2 Demjén, Horváth Charlie között hallható egy Modjo-Lady, vagy egy Black Eyed Peas... :X.: :shoot:

A NEO a "buta" vidékben bízik, és 1-2 ősslágeres pestiben, hogy azok hallgatják a Juventus helyett?
 #69104  Szerző: LuciFerko

Sajnos az átlagjúzernek a hosszú évek során ezek a zenék maradtak meg...
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 584