RADIOSITE Fórum

• Rádió 60 - Hatvan - 92.4 MHz

#69685  Szerző: tomi60

[quote="chromsix"]Szerintem meg éppen most működik "rendesen" mint az ahogy technikailag elvárható, reggel 8-tól este 8-ig, és kisebb teljesítménnyel mint az elmúlt napokban. Ma egésznap szólt hallgattam az autóban, de igaz hogy csak a város határáig lehet rendesen hallani![/quote

Az érdekes,hogy te ma egész nap tudtad hallgatni,mert gyakorlatilag szombat reggel óta biztosan,de lehet,hogy már péntek este óta nincs bekapcsolva az adó!Pontosan nem tudom,mert péntek este már nem hallgattam bele.(Kicsit olvass vissza,más is jelzi,hogy nincs adás!)
Szombat délelőtt a rádió stúdiótól kb.300 méterre lévő munkahelyemen is próbálkoztam hallgatni,de semmi sincs a 92.4 MHz-n,még csendet sem sugároznak.Nem tudom,te mit hallgattál egész nap az autódban,de 100%,hogy nem a Zagyvan Rádiót.
 #69683  Szerző: chromsix

Szerintem meg éppen most működik "rendesen" mint az ahogy technikailag elvárható, reggel 8-tól este 8-ig, és kisebb teljesítménnyel mint az elmúlt napokban. Ma egésznap szólt hallgattam az autóban, de igaz hogy csak a város határáig lehet rendesen hallani!
 #69682  Szerző: tomi60

LuciFerko írta:azonnal bevonni az ilyennek az engedélyét! Mások meg 3-4 évig kaparnak egy kisköz frekiért és mégse kap...
Igazad van!
Én azért még mindig bízok abban,hogy összeszedik magukat!
djlacee írta:Nem lehet hogy van valamiféle adásideje a rádiónak, amihez igazodnak?
Elméletileg reggel 8-tól este 8-ig kellene műsoroknak menni,utána zene reggelig!Legalább is így tudom!Bár,most,csak zene özön ment eddig,szignálok és hírek nélkül.Ja és magyar zene sem ment rajta.
 #69680  Szerző: djlacee

Nem lehet hogy van valamiféle adásideje a rádiónak, amihez igazodnak?
 #69676  Szerző: LuciFerko

azonnal bevonni az ilyennek az engedélyét! Mások meg 3-4 évig kaparnak egy kisköz frekiért és mégse kap...
 #69675  Szerző: tomi60

chromsix írta:Legalább most tisztán hallani hogy bezavarta a 92.4-et a 92.5-ön működő ceglédi rádió, pedig az több mint 70km-re van Hatvantól.
Én nem tapasztaltam,itt új-Hatvanban,hogy be zavarna a ceglédi adó a Zagyvanba!Nálam inkább a 92.2 susogott be még régebben,de március 7. után már ez is megszűnt.
DRoland írta:Hát szomorú vagyok, munkába járáskor kocsiban legalább volt még egy választási lehetőség Jobbágyiig (21-es úton) onnantól már nagyon recsegett. Szinte minden nap hallgattam, sok-sok 80-as évek zenéje :)
Reméljük,hogy holnap vissza kapcsolják,lehet valami áramszünet miatt lett hiba és sajnos senki nem megy be hétvégén,hogy vissza állítsa a rendet!Hétfőn reggel nyolc után szerintem érdemes néha rá hangolni,talán akkor újra megszólal már.
 #69638  Szerző: chromsix

Legalább most tisztán hallani hogy bezavarta a 92.4-et a 92.5-ön működő ceglédi rádió, pedig az több mint 70km-re van Hatvantól.
 #69609  Szerző: tomi60

padi007 írta:
tomi60 írta:Én is,csak tegnap reggel vettem észre,hogy újra vissza kapcsolták az adót.Jól feltekerték a teljesítményt,de gondolom hamarosan visszaáll a normál helyzet.
Már hetek óta ismételten,csak csend ment rajta a múlt hétig.
Végre nem zúg és tiszta élvezhető a zene!Remélem meg is marad!
Az a helyzet, hogy a Zagyvan rádióban ismét csend honol! Ezt már április 1-én is észrevettem, és másnap sem változott semmit.
Vissza is vettek a teljesítményből, itt a kórház mellett monoban jön ismét, a hifin ha automatikus keresést használom ezt az állomáshelyet kihagyja. (amikor nagyobb teljesítményen sugároztak megállt rajta a kereső és megjelent a sztereó jelzés de ezt már mondtam)
Tehát amit mondtál, az bejött vissza is állt a normál helyzet!
Kíváncsian várom mi lesz ezután!
U.i.:
Jó lenne a rádiónak egy honlap! Ha jól tudom volt neki nem?
Lehetne híreket is mondani hírforrásként a hatvanonline.hu-t!
Én is észrevettem ma reggel,hogy nincs Zagyvan!Figyelgettem napközben többször is,de gyakorlatilag teljesen le van kapcsolva az adó.A 92.4 -en nem szól ,most semmi,csak a 92.2-n sugárzó szlovák hallatszik be.
Én is továbbra is kíváncsian várom a folytatást,hogy mit tudnak kezdeni a rádióval.Valamit,csak akarnak vele,ha végre rendbe rakták a minőséget!

Bevallom,kicsit orrolok a rádió szerkesztőire,mert bármit kérdeznék tőlük az iwiw-en,gyakorlatilag olvasatlanul törlik a leveleket!!
Valószínűleg ők,meg én rám orrolnak valamiért,ha így cselekednek!Legutóbb a régebbi műsorokkal kapcsolatosan érdeklődtem,de még arra sem méltattak,hogy elolvassák.
Ennek ellenére,továbbra is remélem,hogy létre tudnak végre hozni Hatvanban is egy értelmes rádiót.
Olvastam itt egy régebbi hozzászólásban,hogy volt honlapja is,de már megszűnt! Egy darabig még én is rá tudtam találni,de,csak üres lap jött be. http://www.zagyvan.hu ,ez volt a címe!Már nem találja meg a böngészőm!
2010 elején még ment Hatvani Hírek címmel, helyi hírműsor.W. Monika a rádió vezetője olvasta fel és B.Henrietta állította össze,aki ma is a hatvanonline.hu-nak dolgozik.Országos hírek a Hírcentrum Médiától volt!Az oldalukon egy híranyag mintát is meg lehet hallgatni.
http://www.hircentrum.eu/partnerek.html
 #69607  Szerző: DRoland

Hát szomorú vagyok, munkába járáskor kocsiban legalább volt még egy választási lehetőség Jobbágyiig (21-es úton) onnantól már nagyon recsegett. Szinte minden nap hallgattam, sok-sok 80-as évek zenéje :)
 #69604  Szerző: padi007

tomi60 írta:Én is,csak tegnap reggel vettem észre,hogy újra vissza kapcsolták az adót.Jól feltekerték a teljesítményt,de gondolom hamarosan visszaáll a normál helyzet.
Már hetek óta ismételten,csak csend ment rajta a múlt hétig.
Végre nem zúg és tiszta élvezhető a zene!Remélem meg is marad!
Az a helyzet, hogy a Zagyvan rádióban ismét csend honol! Ezt már április 1-én is észrevettem, és másnap sem változott semmit.
Vissza is vettek a teljesítményből, itt a kórház mellett monoban jön ismét, a hifin ha automatikus keresést használom ezt az állomáshelyet kihagyja. (amikor nagyobb teljesítményen sugároztak megállt rajta a kereső és megjelent a sztereó jelzés de ezt már mondtam)
Tehát amit mondtál, az bejött vissza is állt a normál helyzet!
Kíváncsian várom mi lesz ezután!
U.i.:
Jó lenne a rádiónak egy honlap! Ha jól tudom volt neki nem?
Lehetne híreket is mondani hírforrásként a hatvanonline.hu-t!
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 30