RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#69825  Szerző: csokie

üdv. Sajnos az autómban nincs (még) internet, úgyhogy online adásra nem tudok ránézni akkor.
102.5 volt, nem a devin, pontosan csak ezen a frekvencián jött.
Csillaghangot tartom egyébként a legvalószínűbbnek, mert esténként mindig jön, a balassagyarmati kossuth esélytelen lenne itt.
 #69812  Szerző: csabyke

csokie írta:93.6 Rádioaktív mellett a 93.7-en beszélgetős magyar műsor. Feltekerték volna a Csillaghangot :sealed: ?
96.3 Info rádió-café keveredés, dettó ugyanaz mint a 93.0-n. Másnál is érzékelhető így a 96.3?
98.3-on mi ez a csend :sealed: ?
és a 104.2-n? :D
Ja és a 102.5ön komolyzene volt... az micsoda?
93,6 tán csak nem Fukushima?
Amúgy a Paksi Fortunának illene ez a név :D
 #69811  Szerző: Fennec

csokie írta:93.6 Rádioaktív mellett a 93.7-en beszélgetős magyar műsor. Feltekerték volna a Csillaghangot :sealed: ?
Hallgass bele az online adásba és megtudod. (Egyébként itt - II. ker. - nem jön).
csokie írta:96.3 Info rádió-café keveredés, dettó ugyanaz mint a 93.0-n. Másnál is érzékelhető így a 96.3?
Igen, van ez így. A legjobb ilyen nekem a Sas-hegy lábánál a Budaörsi útnál volt, 97,5-ön tisztán szólt egymáson a Jazzy és a Mária, előbbi sztereóban! :D Hogy mitől van ez, nem tudom, nem értek hozzá, majd jön egy nálam okosabb és elmondja.
csokie írta:Ja és a 102.5ön komolyzene volt... az micsoda?
Devin, 102,6.

Mellesleg, amire nem tudok rájönni: 92,5-ön szokott jönni a következő zaj: http://www55.zippyshare.com/v/956167/file.html eddig főleg a II. kerületben és Óbudán, mintha a Hármashatár-hegyről jönne. Csend meg nálam a 99,1-en - 99,2-n van, bár már sikerült alóla kivenni egy szlovákot (és egy alkalommal mást :sealed: is :D). Megemlíteném, hogy ezeket a mobilommal (szégyen, de mint a tulajdonomban lévő legjobb érzékenységű FM-vevővel :D) sikerült behozni, úgyhogy lehet, hogy azzal van a gond. :)
 #69809  Szerző: csokie

93.6 Rádioaktív mellett a 93.7-en beszélgetős magyar műsor. Feltekerték volna a Csillaghangot :sealed: ?
96.3 Info rádió-café keveredés, dettó ugyanaz mint a 93.0-n. Másnál is érzékelhető így a 96.3?
98.3-on mi ez a csend :sealed: ?
és a 104.2-n? :D
Ja és a 102.5ön komolyzene volt... az micsoda?
 #69549  Szerző: mkabelhusk

LuciFerko írta:a 93.1-en progressive house számok mennek folyamatosan. elég gyenge a vétel. terjedés vagy :sealed: ?
Ma én is fogtam egy "hasonló" rádiót Budapesten III.kerületben 97.2 MHz-n

először gondoltam, hogy a GONG de nem az volt szignált nem hallottam rajta :S
 #69543  Szerző: Gyurii91

Nem tudom, de szerintem nyáron lehet fogom tudni hallgatni a RadioFACE-t FM rádión, mivel még kis terjedéskor is nagyon gyengén, de néha hallható. Érdekes módon a 89.5 nem.

Ami viszont meglepő, hogy ha az antenna a radiátor rézanyájával érintkezik, akkor 89.5-n hallatszik MR1. Barcs létezik??? :shock:
 #69533  Szerző: djlacee

Biztos a győri MR2 :lol:
 #69528  Szerző: LuciFerko

a 93.1-en progressive house számok mennek folyamatosan. elég gyenge a vétel. terjedés vagy :sealed: ?
 #69509  Szerző: mkabelhusk

DWC írta:
Fennec írta:
mkabelhusk írta:A Norma fa az nagyon jó hely, télen rendszeresen járok fel igaz csak kocsi rádióval, meg mobil telefonnal ....
Nekem egyszer sikerült ott behoznom mp3 lejátszóval a Klubot a 88,9-en, pedig csak 1,5 km-re van a Széchenyi-hegytől. Az Erzsébet kilátóban meg simán jött a Hey a 88,8-on, ha az épület északi oldalára álltam.
Az mókás, ott a C-nek kéne jönnie nem? Az itteni frekilista szerint a Szechenyi-hegyről adnak, ami azért vicces, mert ha a térkép nem hazudik, akkor onnan egy köpés a Normafa..

jaj érdekes :D de tényleg sikerült nekem is fogni a 88,8 MHz-n a *HEY* Nyitrai adója

sőt a III. kerületben a Harsányi leejtőnél rendeszeresen jön reggel a főiskola hegyek felé néző ablakából :D
  • 1
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 541