RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#69967  Szerző: zeller

Nem azért, de most akkor mi is ennek a rádiónak a neve, ami a 88.1-en megy?
Mert én egyetlen egy darab station ID-t nem hallok.

Nem tudom miféle programigazgató az olyan, aki nem hallott még az állomásazonosítók fontosságáról.

Ja oké, nem telik rá, értem!

Talán ezért is Welker Gábor ingyen és bérmentve küldött DEMOanyaga került adásba két napig, amíg a színész észre nem vette?
 #69897  Szerző: LuciFerko

csokie írta:Még mindig túl sok a dallam nélküli zene!
Amúgy délben csak nem elindult az Emergency CD?
Rendesen olyan volt minha CD-ről menne, keverés semmi.

Ja és nálam mintha gyengébb lenne tegnap óta a vétele? Másnak tapasztalata?
Kelet fele szépen szól, szerintem fordítottak az antennán.
 #69847  Szerző: csokie

Még mindig túl sok a dallam nélküli zene!
Amúgy délben csak nem elindult az Emergency CD?
Rendesen olyan volt minha CD-ről menne, keverés semmi.

Ja és nálam mintha gyengébb lenne tegnap óta a vétele? Másnak tapasztalata?
 #69843  Szerző: lambda

krisz83 írta:Kövezzetek meg érte, de Villányi (Fresh) Andi a legjobb példa arra, hogy miért ne ültessünk minden áron "celebet" mikrofon mögé.
Szerintem katasztrófa. Furán, átgondolatlanul beszél, és az egész olyan amatőr.
Igazi, tehetséges rádiósok kellenének a mikrofon mögé, nem feltétlenül a celebek.
Ebben konkrétan teljesen igazad van, arról nem is beszélve, hogy rádióban megemlítve "Fresh" Andi, vagy Villányi Andi szerintem már nem sokmindent mond senkinek .... Hol van már a régi fény? (ha volt egyáltalán valaha is ...)
Belehallgattam én is! Csőd! Véleményem ugyanaz, nem kellenek "celebek" a mikrofon mögé!
 #69840  Szerző: krisz83

Kövezzetek meg érte, de Villányi (Fresh) Andi a legjobb példa arra, hogy miért ne ültessünk minden áron "celebet" mikrofon mögé.
Szerintem katasztrófa. Furán, átgondolatlanul beszél, és az egész olyan amatőr.
Igazi, tehetséges rádiósok kellenének a mikrofon mögé, nem feltétlenül a celebek.
 #69765  Szerző: asr27

chromsix írta:Szomorú hogy csak ez az egy elektronikus zenét játszó rádió fogható egy fővárosban, kár a Riseért és kár a Roxyért is! De legalább maradt egy. (a nevető harmadik)
Egyet értek! Pedig van rá igény!
 #69758  Szerző: chromsix

Szomorú hogy csak ez az egy elektronikus zenét játszó rádió fogható egy fővárosban, kár a Riseért és kár a Roxyért is! De legalább maradt egy. (a nevető harmadik)
 #69707  Szerző: DWC

Ma reggel csekkoltam, út közben. Végre jók a keverések! :) A zenei kínálat is javul, de még mindig elég monoton trackek szólnak. Picit még mindig sokallom a deep/soulfull vonalat, de mintha némileg dallamosabbak lennének a zenék, mint eddig. Viszont a "műsorokat" hanyagolni kéne, ha ennyire nem tudnak miről beszélni. Nem a műsorvezetőkkel van a bajom, de egy-két komment beolvasása, a like-olós játék és a műsorvezető keresés hirdetése, számok felkonf.-ja - kb. ennyiből áll az egész -, hát, nem is tudom.. olyan erőltetett semmitmondás. Viszont elmentem egy munkás brigád mellett, és ők is ezt hallgatták! Ennyit a női tematikáról.. :)
 #69313  Szerző: Dani

csokie írta:Azt kérdezném, hogy hová tűnt a kezdeti lelkesedés kedves Radio Face?
Olyan jó zenék mentek januárban és februárban hogy az valami hihetetlen. Mióta Radio Face van, azóta megint monoton Rise FM-es "unalmas progressive senki sem ismeri" zenék mennek. Hát hol maradtak azok a sok énekelhető zenék, és ismerős számok? (egy-kettő még mindig van, de drasztikusan lecsökkent ezek száma)
Mert valószínűleg ezeknek is annyi...
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 174