RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#70114  Szerző: Pihe

Hétfőn még volt kedden délelőtt mikor odakapcsoltam már nem volt semmi.. :S :o
 #70069  Szerző: benjamin

Napok óta :o
 #70049  Szerző: Pihe

A Debreceni frekin meg még csend sincs jelenleg csak ssss szól :P
 #70001  Szerző: Attis

Az nem ciki, hogy szombat reggel óta (tehát már 2 és fél napja) néma csend a kaposvári frekijükön? :lol:
 #69875  Szerző: Ghee

Az elhalálozott RDS-kódert nem nagyon akarják pótolni Pesten. :|
 #68443  Szerző: szemilan

86/2011 . A Janita-Média Kft. (K1 Rádió, Kaposvár 97,5 MHz) és a Műsor-Hang Zrt. (Gazdasági Rádió, Budapest 105,9 MHz) hálózatba kapcsolódás iránti kérelme
A Médiatanács 237/2011. (II. 16.) számú határozata

a Janita-Média Kft.(K1 Rádió, Kaposvár 97,5 MHz) és a Műsor-Hang Zrt. (Gazdasági Rádió, Budapest 105,9 MHz) médiaszolgáltató hálózatba kapcsolódása tárgyában
A Médiatanács az Mttv. 64. § (3) b) pontja alapján nem engedélyezi a Janita-Média Kft. (Kaposvár 97,5MHz) és a Műsor-Hang Zrt. (Budapest 105,9 MHz) médiaszolgáltatók hálózatba kapcsolódását, figyelemmel a Janita-Média Kft. médiaszolgáltatási díjtartozására.
 #65234  Szerző: mimi

http://www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-m ... dio-339478 Valószínű, hogy nem csak a rádióra alapoznak, ha már kétmilliárddal tőkét emelnek, és nem ebben a formában viszik tőzsdére, mert jelenlegi formájában ez a rádió azért eléggé jelentéktelen...
 #65232  Szerző: nords

én szeretem a gazdaságit. itt elérnek olyan news-ok,amik máshol nem.
 #65229  Szerző: zotya32

Zsolt írta:Elvileg nemsokára tőzsdére mennek.
ez így van. jövő év végéig....
Csak tudnám minek... pontosabban sejtem, de ez már szánalmas... egy GR a tőzsdén... vicc... Akkor inkább a Class Fm, az legalább országos, és vannak hallgatói, és van jelentős bevétele a reklámokból; de itt???
Mutyisztán
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 35