RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#70829  Szerző: jimmer

Kedves PooLee!

A következő történt. Kedves GDS szolgáltató barátunk szervert változtatott, azonban valami okból kifolyólag már másodszorra tűnt el az adatbázisunk. Valószínűleg ez volt az utolsó ilyen lépésük és mi is elköltözünk tőlük saját szerverre.

A toplista tekintetében az történet, hogy az egész héten összeszavazott lista megy le szombaton, és a műsor közben változtatjuk, hogy a szavazatok már friss listára érkezzenek be.

Most megvárjuk még visszatöltik a vasárnapi adatbázist majd könny-mentes búcsút veszünk egymástól és megy a sajátról, addig kis türelmet kérünk.

Problémás azért is mert se hírek, se kívánságbox, a rendszergazda telefonja pedig kikapcsolva. :@
 #70827  Szerző: PooLee

Letörölték a honlapról többek között a toplistát. Pedig nagyon jó kis lista volt, bár nem egyezett általában az adásban hallhatóval, már amennyire hallgattam. Ugyanis a honlapon 2-3 havonta frissítik, az éterben viszont szerencsére rendszeresen.
 #69893  Szerző: mlaszlo

jimmer írta:Srácok! Frissítenetek kellene a böngészőt!
Frissítettem a firefox-ot és most valóban jó lett. IE-ből a legfrissebb van fent, a 8-as (XP-re nincs ennél újabb, a 9-es tudtommal csak windows7-re jelent meg), így ahhoz nem nyúltam, ennek ellenére most már azon keresztül is helyesen jelenik meg az oldal.
 #69892  Szerző: BajakiGabesz

Köszönjük az észrevételt. IE 6 fölött minden böngészőn tökéletesen megjelenik az oldal, immár a Skype kiegészítéssel is.
 #69891  Szerző: jimmer

Srácok! Frissítenetek kellene a böngészőt!

A Mozilla blokkolta a Skype Toolbar for Firefox-ot

A Mozilla tegnap bejelentette, hogy a Skype eszköztár blokkolására készül. A Skype Toolbar for Firefox egy Mozilla Firefox kiterjesztés, amely észleli a weboldalakon a telefonszámokat és azokat olyan kattintható gombokká alakítja, amelyek a Skype desktop alkalmazással használhatók. A kiterjesztést a Skype alkalmazással összecsomagolták, a Skype telepítésekor az beletelepül a Firefox-ba alapértelmezetten, illetve bizonyos körülmények közt frissítődik. Ennek eredményeképpen a Skype-ot telepítő Firefox felhasználók jelentős része egyben - tudtával vagy tudtán kívül - telepítette a Skype Toolbar-t is.

A Mozilla szerint a Skype Toolbar-ral több probléma is van. Egyrészt komoly mértékben felel a Firefox összeomlásokért. A Skype Toolbar legfrissebb verziója az egyik listavezető a Firefox 3.6.13-at összeomlasztók közt. Egymagában majdnem 40 ezer összeomlást okozott az elmúlt héten.

További probléma vele - állítja a Mozilla -, hogy a toolbar egyes verziói komoly mértékben lassítják a weboldalak legenerálását. Ez pedig azért probléma a Mozilla számára, mert a felhasználó ebből csak annyit lát, hogy a Mozilla lassú. A Mozilla szerint emiatt a toolbar megérett arra, hogy tiltólistára kerüljön.

A Mozilla a blokkolás ún. "soft block" változatát alkalmazta. Ez azt jelenti, hogy a kiterjesztés letiltásra kerül, erről a felhasználó értesítést kap, viszont lehetősége van a kiterjesztés újraengedélyezésére.

A részletek elolvashatók a Mozilla blogbejegyzésében.

A Skype elnézést kért a problémákért és azt közölte, hogy együttműködik a Mozilla-val, hogy ne legyenek kompatibilitási problémák a kiterjesztésével.

Forrás: Hup.hu

http://kepfeltoltes.hu/view/110409/scre ... es.hu_.jpg
 #69890  Szerző: Attis

MLászló megelőzött...
Nálam is hasonló problémák vannak.
 #69889  Szerző: mlaszlo

jimmer írta:Szia!

Érdekes, mi is Firefox-al nézzük. Egyedül ha jól tudom IE alatt volt pár dolog ami nem volt tökéletes. Tesztelték a srácok Google Chrome-al, Operával is. Nálam FF 4.0-val is tökéletes.

Tudsz screenshot-ot küldeni?
Szia!

Nálam is kicsit elcsúszik az oldal teteje IE és Firefox alatt is, Firefox alatt a hivatkozások nem is működnek.

Kép Kép
 #69885  Szerző: jimmer

Szia!

Érdekes, mi is Firefox-al nézzük. Egyedül ha jól tudom IE alatt volt pár dolog ami nem volt tökéletes. Tesztelték a srácok Google Chrome-al, Operával is. Nálam FF 4.0-val is tökéletes.

Tudsz screenshot-ot küldeni?
 #69882  Szerző: Attis

Jimmer!
Nekem Firefox böngészővel az oldalatok használhatatlan.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 41