RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#70167  Szerző: DWC

IstvánB írta:Extrémet hallgattam, megszünt, Deejayt hallgattam, megszűnt, Rise/Pont Fm-et hallgattam, megszűnt, Roxy-t hallgattam, megszűnt, Most Cafét és Facet hallgattok, erre a Cafén megszűnik a Bolhacirkusz, és a Face is eltűnik. Na kívánhattok tőlem, most mit hallgassak? Rádió1? Neo? :lol:
Szóval a K1 is miattad szűnt meg? :lol:
asr27 írta:Szánalom ami ebben az országban folyik!
Monnyonle.
 #70165  Szerző: IstvánB

Extrémet hallgattam, megszünt, Deejayt hallgattam, megszűnt, Rise/Pont Fm-et hallgattam, megszűnt, Roxy-t hallgattam, megszűnt, Most Cafét és Facet hallgattok, erre a Cafén megszűnik a Bolhacirkusz, és a Face is eltűnik. Na kívánhattok tőlem, most mit hallgassak? Rádió1? Neo? :lol:
 #70161  Szerző: asr27

Szánalom ami ebben az országban folyik!
 #70160  Szerző: zsombor

A ma reggeli témájuk a hivatalos Facebook oldaluk szerint:
Radio Face - FM 88.1
Mivel Ági eredetileg nyelvtan tanárnéni, mit szólnátok ahhoz, hogyha reggelente nyelvtanórát tartana nektek?
Kezdjünk is bele: mai feladványunk a sólyom.
Na ki tudja leírni helyesen

Nem semmi, azt hiszem törzs hallgató leszek. :D :lol:
 #70158  Szerző: chromsix

Gondolom ők is tisztában vannak a 88.1 helyzetével, sokkal jobban mint bárki más.
 #70156  Szerző: mkabelhusk

Ez már tényleg röhej amit azzal a szerencsétlen frekivel csinálnak :lol:

ha nem lesz semmi a 88,1-en akkor lehet majd hallgatni a V.ker-ben is rendesen a JEMNE-t :D :lol:
 #70151  Szerző: csokie

Na de várjál, még meg kell keresniük az ország hangját! :D
Holnap a Westendben délután nagy banzájt csapnak a Radio Face-sek!
Akinek van szabadideje, és ha úgy gondolja, akkor nézze meg, hogy hányan voltak, milyen hangulatban, milyen programokkal stb.
 #70147  Szerző: Dani

Biztos ők is hitegetik majd egy sort a hallgatóikat a Roxyhoz meg a Risefm-hez hasonlóan,aztán a végén bejelentik,hogy OFF... Nem értem,minek bohóckodni,húzzák le a rolót azonnal és kész...Röhej! :S
 #70144  Szerző: csokie

Béke poraira, akarom mondani arcukra :D
2011-2011
R.I.P. :D
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 174