RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#70962  Szerző: Dani

Tegnap furcsa dolgot "tapasztaltam." Egy régi rádiókészülékemen(gombbal kell hajtogatni)hajtogattam a csatornákat, és az egyik rádiócsatornán a Roxy egyik régi szignálját hallottam...(A legfrissebb zenék változatosan)
Lehet,hogy csak félrehallottam,de elég valóságosnak tűnt,ez valami fantomrádió lehetett?
 #70934  Szerző: DWC

Dani írta: Azt a korszakot azért sem lehetne már visszahozni,mert manapság már egészen más lett az elektronikus zene is, a Funkhouse már eltűnt,vele az a hangulat is sajnos.
Pooontosan. Sajnos. :(
 #70907  Szerző: Dani

tomee írta:Természetesen érthető, hogy sokaknak hiányzik, nekem is, csak észre kéne venni a realitásokat. A csapat jórészt szétszéledt, ha valami létre jönne Roxy néven a közeljövőben, az már merőben más lenne (Sláger, Danubius ugyanez a tészta), egy százmilliomodik rókabőr lehúzás. Ha valaki el tud vonatkoztatni azoktól a nem túl valószínű képzelgésektől, hogy egyik hétfőn arra ébred, hogy minden ott folytatódik, ahol február végén abba maradt, akkor talán felfogja a rádió valódi helyzetét, és a lehetőségeket.

Én magam részéről a McFly-os és a Bárány Attilás korszakot sírom vissza, mégis tudom, hogy soha többé nem lesz már olyan, mint akkor. Józan ész, meg ilyesmi. Még akkor sem, ha fészbúkon rajongói oldalt tartok fent...
Azt a korszakot azért sem lehetne már visszahozni,mert manapság már egészen más lett az elektronikus zene is, a Funkhouse már eltűnt,vele az a hangulat is sajnos.
 #70906  Szerző: tomee

Természetesen érthető, hogy sokaknak hiányzik, nekem is, csak észre kéne venni a realitásokat. A csapat jórészt szétszéledt, ha valami létre jönne Roxy néven a közeljövőben, az már merőben más lenne (Sláger, Danubius ugyanez a tészta), egy százmilliomodik rókabőr lehúzás. Ha valaki el tud vonatkoztatni azoktól a nem túl valószínű képzelgésektől, hogy egyik hétfőn arra ébred, hogy minden ott folytatódik, ahol február végén abba maradt, akkor talán felfogja a rádió valódi helyzetét, és a lehetőségeket.

Én magam részéről a McFly-os és a Bárány Attilás korszakot sírom vissza, mégis tudom, hogy soha többé nem lesz már olyan, mint akkor. Józan ész, meg ilyesmi. Még akkor sem, ha fészbúkon rajongói oldalt tartok fent...
 #70883  Szerző: chromsix

Vagy csak simán hiányzik az embereknek. :)
 #70879  Szerző: tomee

Nem az a felháborító, hogy még hitegetik az embereket, hanem, hogy ennyi öntudat nélküli, szabadon manipulálható ember van, akik ezt még képesek halálosan komolyan venni, sőt, tapsikolni is hozzá.
 #70860  Szerző: Dani

Ha esetleg már nincs remény,hogy visszatérnek,akkor miért hitegetik a Facebookon a reménykedő hallgatókat? Mire jó ez?
 #70606  Szerző: chromsix

Azért az elgondolkodtató, hogy megszűnésük ellenére ők az egyetlen olyan rádió a facebookon aminek rohamosan emelkedik a támogatása, miközben már nem is léteznek!
A team pedig? Nem fognak ők elveszni, egy valaki majd csak egybe tereli őket majd valamikor, valahol... :)
 #70605  Szerző: Dani

Az azért még mindenképp jelent valamit,hogy a Facebookon aktív az oldaluk. Szerintem ők még nem mondtak le teljes egészében...
 #70501  Szerző: chromsix

Nagy kár érte. De nem az utóbbi időszak "Roxys" zenéiért. Csak a névért, annak komoly piaci értéke (is) lehetne.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 333