RADIOSITE Fórum

• Rádió 60 - Hatvan - 92.4 MHz

#70692  Szerző: padi007

tomi60 írta:Találtam még egy cikket a Hatvani Hírek 2010. márciusi számában.Itt kép is van a stúdióról.
Sajnos a minősége a link alatti cikknek,képnek,nem a legjobb.Bocs.
A böngészőt lehet nagyobbra kell venni kicsit,hogy olvasható legyen a szöveg.

[img][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110419/Zag ... es.hu_.jpg[/img][/img]
Ezt a cikket én is olvastam a Hatvani Hírekben. :yes: Köszi a feltöltést! Mivel kíváncsi voltam, a rádióval kapcsolatos véleményekre, információkra gondoltam létrehozom e topikot. :)
Ma délelőtt és délután hallgattam bele a rádióba. Mind a két alkalommal erős zúgás volt hallható, bár jobban füleltem, és észrevettem, hogy valami zene is ment a háttérben.
 #70687  Szerző: Rossco

chromsix írta:Az a fontos, hogy az is tiltakozzon akinek semmi köze ehhez a városhoz és/vagy nem is volt soha hallgatója a rádiónak. Így legalább majd még jobban odafigyelnek a hallgatói visszhangokra. :roll:
Ha egyáltalán figyelnek, de a jelekből nem úgy tűnik... :geek: :geek:
 #70671  Szerző: chromsix

Az a fontos, hogy az is tiltakozzon akinek semmi köze ehhez a városhoz és/vagy nem is volt soha hallgatója a rádiónak. Így legalább majd még jobban odafigyelnek a hallgatói visszhangokra. :roll:
 #70667  Szerző: Rossco

Rádiós írta:Kérdés hogy egyáltalán szól-e 24 órában ez a rádió vagy néha csend van a frekón! Ennek a rádiónak még egy kezdetleges weboldala sincs. Nem ártana pedig. Azt sem tudom velük kapcsolatban, hogy helyi, vagy kisközösségi rádióról van-e szó, de úgy értelmezem a hozzászólásokból, hogy ez kisköz. Túl sokat akkor nem szabad ettől várni!
Az tény és való...de 2008 vége óta? Bohóckodnak csak...más meg rég megérdemelné a frekvenciát, és nem kap... :gülü2:
 #70659  Szerző: Rádiós

Kérdés hogy egyáltalán szól-e 24 órában ez a rádió vagy néha csend van a frekón! Ennek a rádiónak még egy kezdetleges weboldala sincs. Nem ártana pedig. Azt sem tudom velük kapcsolatban, hogy helyi, vagy kisközösségi rádióról van-e szó, de úgy értelmezem a hozzászólásokból, hogy ez kisköz. Túl sokat akkor nem szabad ettől várni!
 #70658  Szerző: Rossco

DWC írta:
Rossco írta:főleg hogy a napi műsor idő nem haladja meg a 24 órát.... :sealed: :sealed:
Szerintem máshol sem. :hehe:
Ebben biztos vagyok :lol: :lol:
 #70657  Szerző: Rossco

chromsix írta:"de más tészta is dagad közben" :D

Tegnap óta újra szól rendesen, a teljesítménye viszont elég kicsi.
Mikor utoljára hallgattam ( kb 1 hónapja) akkor Hort-ig szólt szépen, Hort után Gyöngyös felé kb 2-3 km után már csak sssssssss....bőven 1 km sugarú kört sugároztak be :lol: :lol:
 #70630  Szerző: DWC

Rossco írta:főleg hogy a napi műsor idő nem haladja meg a 24 órát.... :sealed: :sealed:
Szerintem máshol sem. :hehe:
 #70627  Szerző: chromsix

"de más tészta is dagad közben" :D

Tegnap óta újra szól rendesen, a teljesítménye viszont elég kicsi.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 30