Attis írta:
Én előfizettem a Digire a Digi Sport miatt. LCD tv-n nézem már október óta, és eddig semmi gondom nem volt vele. (Kivéve egyszer decemberben, baromi erős havazásnál.) Egyértelmű, hogy a Digi egy fapados szolgáltató, de ha jól beállítod a TV-t (és az újabb fajtáknál már lehet a beállításoknál picit ügyeskedni), akkor nem rossz. Az RTL Klub, Digi Sport és DS+ minősége szerintem a legtöbb directes adásánál jobb. (Állítólag az RTL a directen elég pocsék.) És nem pixelesedik, a hang is jó... A 64 kbs-es hangot meg nem értem... Talán a cseh Romantica. De ha a magyar is olyan, az legyen a legnagyobb gond.
Ezen kívül a fórumokon panaszkodnak a direct ügyfélszolgálatára. Én eddig a digit 2* hívtam, és mindkétszer kb. 2 perc beszélgetés után elértem, amit akartam.
A mono csatornák általában 96 kbit/s-os hanggal adnak, ezt veszi le a Digi egyes csatornáknál 64 kbit/s-ra (régen ilyenek voltak a Discovery csatornák) és elég rosszul szóltak.
A direct-es ügyfélszolgálatra még nem hallottam panaszt, jó a kiejtésekkel vannak problémák (pl. jupiszi direkt

), de amúgy el lehet intézni mindent. Eddig háromszor beszéltem velük, amióta nem a 1221 megy és alighogy lenyomtam a kiválasztott menüpontot a telefonon már jött is az ügyintéző.
Az RTL-el szerintem nincs gond, DVB-T-n gyengébb minőségű, ott jobban is pixelesedik. Szerintem a fagyásra gondolhatsz, azt állítólag vizsgálják, mert nem általános probléma, hanem egy-egy beltérit érint.