RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#71461  Szerző: szemilan

bgnrlszl írta:Ők kapták a 103,8-at Székesfehérváron.
http://www.mediatanacs.hu/hirek.php?hir_id=622
Hogy idáig nem fog eljönni az tuti ;)
FM4 Bécsből eljön idáig.
Kahlenberg/Wien FM4 103,8 100kW
103,7-en is szól valami Radio FM.
 #71460  Szerző: LuciFerko

de mikor indul?
 #70826  Szerző: PooLee

Tegnap lehetőségem nyílt belehallgatni a Kék Duna Rádióba az éterben, és most már úgy tűnt, hogy sikerült rendbe rakni a győri adót. Bár csak egy zsebrádióval füleltem, de korábban azon is feltűnően rossz volt, most viszont nem hallottam érdemi különbséget az egyes adók minősége között! :)
 #69932  Szerző: akos9277

PooLee írta:Én is hallottam már korábban a győri adó hangminőségét, és tényleg nagyon nincs rendben! Viszont biztosan a processzor a bűnös? Én inkább az átvitelben keresném először a hibát - de tegyük hozzá, elég kevés tapasztalattal rendelkezem ilyen téren. Az viszont tény, hogy míg a tatabányai adó az ország legszebben szóló adását szórja, addig a győri versenyezhetne a legrosszabbért...
Már a Komáromi adó is rosszabban szól mint a Tatabányai! :/ -Ha a T bányától Győrig egyre romlik, hogy fog szólni a Móvári adó? :D-
 #69928  Szerző: PooLee

Én is hallottam már korábban a győri adó hangminőségét, és tényleg nagyon nincs rendben! Viszont biztosan a processzor a bűnös? Én inkább az átvitelben keresném először a hibát - de tegyük hozzá, elég kevés tapasztalattal rendelkezem ilyen téren. Az viszont tény, hogy míg a tatabányai adó az ország legszebben szóló adását szórja, addig a győri versenyezhetne a legrosszabbért...
 #69925  Szerző: akos9277

puszilgatógép írta:
Gozi írta:Sziasztok!

Egy kérdésem, vagy inkább észrevételem lenne!

Általában Győrben hallgatom a Kék Dunát, és nem értem miért van az, hogy olyan "tompán", kicsit magasan, sziszegve szól az adás, mondjuk mint egy 128kbps-os mp3. Mintha tömörítve lenne az egész.

De lehet, hogy hülyeséget írtam.
Ha az ezen az oldalon http://www.nautilus.hu/page.php?id=3 található e-mail címre írsz, az az egy ügyben legilletékesebb személynél fog landolni. Írd meg neki a problémádat.
Mert szerintük ez így szép! Bár nem hinném, hogy ennyit tudna egy 2 és fél millás hangproci... :) :sealed:
 #69869  Szerző: puszilgatógép

Általában Győrben hallgatom a Kék Dunát, és nem értem miért van az, hogy olyan "tompán", kicsit magasan, sziszegve szól az adás, mondjuk mint egy 128kbps-os mp3. Mintha tömörítve lenne az egész.

Ha az ezen az oldalon http://www.nautilus.hu/page.php?id=3 található e-mail címre írsz, az az egy ügyben legilletékesebb személynél fog landolni. Írd meg neki a problémádat.
 #69834  Szerző: Zoey

Ha volt már róla szó, akkor elnézést.
Mosonmagyaróváron a "talált" frekit (99,7) a Kék Duna nyerte.
 #69828  Szerző: LuciFerko

korábban meg 96k minőségben szólt. Itt is tettem észrevételt anno, amiből kisebb vita lett :)
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 47