RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#70950  Szerző: Hulk

centerweb írta:Egy év? A már egyszer meghosszabbított koncessziójuk a budapesti 89,5-ös frekvenciára május 20-án (22 nap múlva) lejár. Nem csodálkoznék, ha hamarosan elkezdenék kommunikálni a búcsúzást.
és ezért nincsenek "nagy" dolgok benne, mert hónapok óta vágják a centit...
de ez nem mentesíti a rádió programigazgatóját a felelősség alól, hogy fél évvel ezelőtt elkezdte elrontani az egészet!
 #70949  Szerző: RadiosJani

Mi 22-23.-án voltunk a saját netes rádiónkkal "kitelepülve" és volt egy zenei teszt jellegű papayr amit kitöltöttek a látogatók, ez budapesten volt. Magasan vert mindent a Rádió1! A Class és a Neo fej-fej mellett a második, érdekes hogy a Neo mint rádió volt erősebb, a ClassFM mint műsorvezetői gárda. A kedvenc rádiónál több volt a Neo, a legjobb zenéknél a Neo, de kedvenc műsorvezetőknél a Class csapata veztetett, és csak ezek után jött a Juventus.
 #70948  Szerző: centerweb

Egy év? A már egyszer meghosszabbított koncessziójuk a budapesti 89,5-ös frekvenciára május 20-án (22 nap múlva) lejár. Nem csodálkoznék, ha hamarosan elkezdenék kommunikálni a búcsúzást.
 #70945  Szerző: Zoey

admin írta:Mindössze 5 hónap alatt több, mint 230.000 hallgatót vesztett a Juventus (ebből Budapesten ~56.000-et).
Körkérdés: szerintetek mit csinálnak rosszul?
Igen, ezt a tendenciát én is megfigyeltem az elmúlt hónapokban. Nem hiába mondtam többször, ez a rádió nem sokáig marad fenn... Csoda lenne, ha 2012-t megérnék.

A Danubius és Sláger megszűnése jót tett ugyan nekik, rengetegen kapcsoltak oda, kicsit át is álltak "hiánypótló" rádiónak, de aztán - ahogy megerősödtek az újak - a hallgatók visszapártoltak a korábban megszokott frekvenciákra.
És ugyanezt figyeltem meg magamon is az elmúlt években: ha éppen mérges voltam egy rádióra, ha rossz zene szólt az összes többin, ha nem volt más, akkor a Juventusra hangoltam. De amint újra bekapcsoltam a rádiót, már el is felejtettem, hogy én valaha a Juventust hallgattam, és kapcsoltam vissza a jól megszokott adókra. És szerintem nem csak én vagyok ezzel így. Elmegy, elmegy, talán sokak szeretik is, DE senkinek nem a kedvence - kisebb túlzással. És ahogy én, a hallgatottsági felmérésekkor megkérdezett emberek is - ha egyáltalán emlékeznek rá, hogy néhány percre a Juventusra kapcsoltak -, nem ezt fogják bemondani, megjelölni válaszaikban. Meg lehet nézni az elmúlt mérési időszakok országos eredményeit. Első helyen sehol sincs a Juventus, de Budapesten, ahol korábban piacvezetők voltak, ott is rengeteg hallgatót veszítettek. Békéscsabán, ami egyik legerősebb bázisuk volt, már nem szólnak. Ez a jó üzletpolitika, valóban.

Hogy mit csinálnak rosszul? Erre talán az a jó válasz, hogy semmit nem csinálnak rosszul, mivel semmit nem csinálnak. Mostanában sosem hallok felhívásokat, nagy nyereményű játékokat, akciókat, kezdeményezéseket, amik sok emberhez eljutnak, és a Juventushoz kapcsolódnak. Valószínűleg nincs sok pénz, így nehéz ezekhez az eszközökhöz nyúlni, de ezek nélkül pedig nehéz. Álló víz, szó szerint, hiszen semmi mozgolódás, néha kellenek új hangok, új műsorok, új arculat, szignálok, spotok, stb...
De ahogy az előttem szólók is írták, a reggeli műsor versenyképtelen a nagyokkal szemben, és érdekes a zenei szerkesztés is...

Nehéz dolga lesz, az új frekvenciák közül egyet nem nyertek el eddig, sőt, a régieket is sorra szüntetik meg. Én anno nagyon mérges voltam rájuk, amikor Miskolc régi, jól bevált kereskedelmi rádiója, a GaGa megszűnt és ők vették át az egész műsoridőt. Meg is lehet nézni a miskolci adatokat, ha nem is a legutolsó mérési időszakban, hanem az előtt, ahol csak az MR2,3-at előzte meg, még 18-49-ben az MR1 is előtte végzett.
Nem akarok vészmadár lenni, de nem csodálkoznék, és nem is túlzottan bánnám, ha egy év múlva ilyenkor a megszűnt rádiók topikban találkoznánk a Juventus Rádióval...
 #70942  Szerző: Hulk

zenék: Martin Solveig - Hello, utána Edda - Hűtlen = FOS!
reggel: versenyképtelen a konkurenciával

A slágeres arculattól pont ők fordultak el, a rádió modernizálásával, de a régi szignálok és műsorvezetők megtartásával, miközben a 2 országos stabil koncepcióval megerősödött! Legjobban a Neo, akik a Bumeránggal Budapesten egyszerre verik meg a Class-t, a Juvét és mindenkit!
 #70938  Szerző: csokie

Ismerőseim között még aki KŐ-Juventusos is volt, az is áttekert a Class FM-re :D
Talán a sz@rrá játszott zenékből lett elegük vagy az egyhangúságból. Vágynak talán valami újra?...
 #70937  Szerző: Gyurii91

Elslágeresedett túlságosan, és a NEO meg picit fejlődött.
 #70936  Szerző: markfelt

Mindössze 5 hónap alatt több, mint 230.000 hallgatót vesztett a Juventus (ebből Budapesten ~56.000-et).
Körkérdés: szerintetek mit csinálnak rosszul?

(Részletes hallgatottsági adatok holnap.)
 #70798  Szerző: csokie

Gyurii91 írta:
csokie írta:Gyuri, én már csak mosolygok rajtad! :)
Ez már jó jel! ^^
De negatív értelemben!
 #70795  Szerző: szemilan

Gyurii91 írta:
olvaso1 írta:
Gyurii91 írta:Mert majd megszüntetik a frekit, és NEO FM-ből lesz Sláger vagy Juventus... 8-) ^^

Mire alapozod ezen kijelentésedet?
Hát szerintem, ha elvesztik a 89,5-t, akkor NEO-val összeolvad...
Láttál/hallottál már rádiót összeolvadni? :) Szerintem max a csokinyuszik olvadnak össze, ha kinthagyod őket a napon :)
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 260