RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#71393  Szerző: mlaszlo

DWC írta:
mlaszlo írta:Ennek most így mi értelme van, hogy mind a 4 közszolgálati csatornán ugyanaz megy?
Pontosan annyi, minthogy van 7-8 állami rádió. Semmi..
A rádiókkal szerintem annyira nincs baj, ott nem ugyanaz megy az összes csatornán, hanem tematizálódtak és a hallgatottságot nézve az MR1 és az MR2 elég szép eredményeket ér el.
A közszolgálati csatornáknál viszont már ideje lenne változtatni, csak viszik a pénzt olyan műsorokkal, amiket lassan senki se néz. A legjobb lefedettséggel rendelkező m1-et nézettségben lassan olyan kábeles csatornák is megelőzik, amelyek tized annyi háztartásba jutnak el. Nemrég volt egy cikk, hogy az alig 1 millió háztartásban fogható Prizma TV is megközelítette nézettségben az m1-et az esti műsorsávban.
 #71379  Szerző: DWC

mlaszlo írta:Ennek most így mi értelme van, hogy mind a 4 közszolgálati csatornán ugyanaz megy?
Pontosan annyi, minthogy van 7-8 állami rádió. Semmi..
 #71358  Szerző: lali87

Most értem a géphez, de én is ezt akartam írni 100%-ban.....minek, milliárdokat fizetünk, a közszolgálati csatornák fenntartásáért, és sz@rt se kapunk a pénzünkért...történelmi esemény, ha valakit boldoggá avatnak, de erre nem kéne 1000 közszolgálati műsorpercet "feláldozni" tematizálni kéne már a csatornákat!!!!! :x
M1- általános szórakoztatás, közszolgálati magazinműsorok...stb
M2- gyermek, ifjúsági
Duna- vallási, esélyegyenlőség, határon túli, művészfilmes, nyugdíjas......programok (régi m2-vel összevonni) /Itt kellett volna adni a boldoggá avatást/
Autónómia- kultúrcsatorna.
Ennyi...ha ez egyszer megvalósulna ;)
 #71340  Szerző: mlaszlo

Ennek most így mi értelme van, hogy mind a 4 közszolgálati csatornán ugyanaz megy? Nehogy mást nézzenek az emberek? Más országokban is közvetítik, de csak egy csatorna, nálunk meg négy is. Ugyanez a helyzet a reggeli műsorokkal is, párhuzamosan az m1-m2-őn, a Duna TV-é pedig kis csúsztatással a Duna 2-őn, illetve számos más közvetítéseknél is. Ilyenkor azt hiszem jogosan merül fel az emberekben minek nekünk 4 közszolgálati csatorna, ha mind ugyanazt adja. :csukottszem:
 #71157  Szerző: krisz83

DWC írta: Minek? Az M1-et jórészt idősebbek nézik, nekik meg elenyésző számban van HD tévéjük..
Ez mondjuk elég hülye hozzáállás lenne. Ennyi erővel az M2-n minek megy HD-ben az a dél koreai sorozat?
 #71105  Szerző: DWC

krisz83 írta: Ráadásul nem értem miért nem adták HD-ben, mint pl. az ATV??
Minek? Az M1-et jórészt idősebbek nézik, nekik meg elenyésző számban van HD tévéjük..
mlaszlo írta: Az m1-ről rögzített anyagot láttam, de tényleg nagyon gyenge volt a közvetítés. A narrátor unott volt és sokszor dadogott, a hang pedig akadt és nyávogott végig, mintha valami régi VHS kazettáról ment volna, amin már kissé megnyúlt a szalag.
Én ott akadtam fenn, mikor 1 megszólaláson belül 3x mondta el, hogy mikor épült a hintó. Amúgy 2x is elmesélték, hogy mikor, kinek a számára épült - 10 percen belül.. :wailing:
Ennél lejjebb már szerintem nincs. A szinkrontolmács meg szerintem ugyanaz volt, aki a Forma 1-nél szokott. Gondolom, nem kell részleteznem..
 #71084  Szerző: krisz83

mlaszlo írta:
DWC írta:Kritikán aluli volt a mai esküvői közvetítés..
Az m1-ről rögzített anyagot láttam, de tényleg nagyon gyenge volt a közvetítés. A narrátor unott volt és sokszor dadogott, a hang pedig akadt és nyávogott végig, mintha valami régi VHS kazettáról ment volna, amin már kissé megnyúlt a szalag.
Ráadásul nem értem miért nem adták HD-ben, mint pl. az ATV??
 #71078  Szerző: mlaszlo

DWC írta:Kritikán aluli volt a mai esküvői közvetítés..
Az m1-ről rögzített anyagot láttam, de tényleg nagyon gyenge volt a közvetítés. A narrátor unott volt és sokszor dadogott, a hang pedig akadt és nyávogott végig, mintha valami régi VHS kazettáról ment volna, amin már kissé megnyúlt a szalag.
 #71069  Szerző: DWC

Kritikán aluli volt a mai esküvői közvetítés..
 #71049  Szerző: donder

valószínűleg újítás lesz.. :)
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 235