RADIOSITE Fórum

• Tematic Media Group (Sláger TV, Dikh TV, Magyar Mozi TV, SuperOne, Fishing & Hunting)

#73623  Szerző: djlacee

Nahát, a musicmixen a logó pici lett, és a jobb alsó sarokba került, és ahogy látom az egész arculat megújult.
 #72202  Szerző: mlaszlo

Most már elindult.
Minek használnak ekkora korhatárkarikát? Tudtommal a román korhatárjelzések kisebbek is lehetnek.

A román Music Channel meg bepirult, legalábbis az eddigi zöld helyett pirosas-vörös színvilága lett a logónak és az inzerteknek.
 #72197  Szerző: benjamin

benjamin írta:
mlaszlo írta:
jeek írta:A megújult PVTV.
Ez a magyar kábeles (optikán terjesztett) változat, de gondolom a műholdas nemzetközi is megújult:

http://www.youtube.com/watch?v=SAaTogYhxdw (bocsánat a kicsit rossz minőségért, analóg tv tunerrel vettem fel, nem volt kedvem a SetTop boxot hozzákötni :D )

Ami érdekes, hogy az adás non-stop 4:3 letterbox. De WSS nincs, kezd gyanús lenni nekem a Tematic, először a Musicmix, most a PVTV.
Elég furcsa, hogy az animált logók már 2 csatornájuknál is más tv csatornára emlékeztetnek. (Musicmix esetében Music TV, PVTV esetében Fishing Hunting)
Ilyennel se találkoztam még, nem megy a youtube :)
Legalábbis nálam "500 Internal Server Error"-t ír ki.
Nálam is . :(
OFF vége
 #72196  Szerző: benjamin

mlaszlo írta:
Ez a magyar kábeles (optikán terjesztett) változat, de gondolom a műholdas nemzetközi is megújult:

http://www.youtube.com/watch?v=SAaTogYhxdw (bocsánat a kicsit rossz minőségért, analóg tv tunerrel vettem fel, nem volt kedvem a SetTop boxot hozzákötni :D )

Ami érdekes, hogy az adás non-stop 4:3 letterbox. De WSS nincs, kezd gyanús lenni nekem a Tematic, először a Musicmix, most a PVTV.
Elég furcsa, hogy az animált logók már 2 csatornájuknál is más tv csatornára emlékeztetnek. (Musicmix esetében Music TV, PVTV esetében Fishing Hunting)
Nálam is párszor. :)
OFF vége
 #72195  Szerző: mlaszlo

#72184  Szerző: tomee87

A megújult PVTV.

#71422  Szerző: Milán

Miért nincs a MusicMix-en SMS küldős cucc?Nincs pénz? -.-
 #71397  Szerző: tomee87

admin írta:A klipek anamorfban mennek, a logo nem torz, az adás 4:3. 16:9 átállás elég maszek verziója...
Ugyanilyen a Music Channel és a H!T Music Channel is, annyi különbséggel, hogy ott már a logó és a feliratok is 16:9-esek, viszont kapcsolójel nincs rajtuk (bár lehet ez a DIGI hibája) ..
 #71106  Szerző: mlaszlo

admin írta:A klipek anamorfban mennek, a logo nem torz, az adás 4:3. 16:9 átállás elég maszek verziója...
Valóban, de legalább elindult a 16:9 felé, míg az MTV még mindig 4:3-at erőlteti a csatornáin.
 #71101  Szerző: markfelt

A klipek anamorfban mennek, a logo nem torz, az adás 4:3. 16:9 átállás elég maszek verziója...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15