RADIOSITE Fórum

• Telekom

#71325  Szerző: DWC

Máté írta:Tegnap este az esőben akadozott rendesen a T-Home Sat.
Telefonáljatok be, biztos, ami biztos..
 #71322  Szerző: Máté

Tegnap este az esőben akadozott rendesen a T-Home Sat.
 #71269  Szerző: DWC

csokie írta: Csak az a baj ezzel, hogy így is úgy is ki kell fizetni a teljes hónapot, de hát ez már megszokott...
Elvben kaphatsz műszaki hiba miatti jóváírást..
 #71265  Szerző: Gyurii91

Én is szidom őket, de ha belegondolok nem kellene panaszkodnom! Nekem az a bajom, hogy nincs Digisport. Ha meglenne a szerződés, még lehet normális zenetévé is lenne a kínálatba...
 #71240  Szerző: csokie

Mentségükre legyen mondva, azt mondták hogy egy hónapot kaptak rá hogy minden kábelt, csatlakozót, elosztót, erősítőt kicseréljenek, mert sokan jelezték hogy az IPTV és az Internet nem működött.
Csak az a baj ezzel, hogy így is úgy is ki kell fizetni a teljes hónapot, de hát ez már megszokott...
 #71206  Szerző: chromsix

Sajnos sok helyen az előminősítő rendszer nincs rendszeresen updatelve, és ez miatt sok olyan bekapcsolás van ahol műszakilag amúgy is elég kérdéses lenne. Amikor kimegy a szerelő és bekapcsol egy előfizetőt (elméletileg) megméri a hálózatot, ami persze akkor éppen jó mert napközben dolgoznak és olyankor nincs különösebb zaj, minden határértéken belül van. Rendszerint este vagy napközben hétvégén nagyobb a terhelés és ilyenkor jönnek elő a hálózat műszaki hibái, valószínűleg ezért van nálad is gond. Ha hibát bejelentesz a kolléga(nő) belenéz a rendszerbe és azt látja oké minden mert a zajokat nem látja csak a jelerősséget. Persze ez csak a technikai magyarázat de korántsem megoldás a problémádra, és innentől kezdve nincs egyszerű dolgod.
 #71205  Szerző: csokie

Esküszöm, ha lenne más az utcában a T-homeon kívül, minden szó nélkül azonnal szerződést bontanék velük tök mindegy hogy melyik az a másik cég.
Annyira elegem van belőlük. Bár ez a kábelTV-jéhez tartozik, de mivel 2x is kint voltak és nem tudták megállapítani, hogy miért tűnik el órákra az internet szolgáltatás, ezért felhívtam egy másik T-home szerelőt, és azt mondta, hogy azért áll meg az internet meg az IPTV, mert öreg a hálózat. Árnyékolás több helyen is el van szakadva, elosztók beázva, zajos a rendszer nagyon, sok zaj megy vissza a központ felé is. Ja és hogy mire ideér a jel a lakásig a központtól az nagy távolság. Mondtam, nem érdekel, én ezért fizetek, (nem is keveset), oldják meg. Meg hogy azért cikkan meg az IPTV meg áll meg, mert nem elég a sávszélesség ebben a körzetben.
Akkor minek lehet megrendelni az IPTV-t ha nincsenek hozzá meg a szükséges feltételek, hogy hiba nélkül menjen?
 #71147  Szerző: Gyurii91

Ha ugyanaz lenne legalább a tv szolgáltatásuk, mint a Vidanetnél szavam nem lenne.
 #71140  Szerző: Gyurii91

Chester írta:.....................
Könnyen pontozik aki Digis... :boldog:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 37