RADIOSITE Fórum

• Radio BRO 91.4

#71278  Szerző: Milán

Tényleg mikor indul?
 #71277  Szerző: DWC

Nyújtózkodva, sisteregve, de elcsíptem itthon is.
 #71267  Szerző: DWC

Dani írta:igazán kaphatna több időt is,ez többre érdemes rádió,nem úgy,mint egyes "fantáziadús" adók,amelyeknek szám a nevük,meg egyebek...
Na, majd meglátjuk. Én is reménykedek, meg bizakodom, de ezek a Youtube videók eddig nem jöttek be. Kalóz-feeling legálisan? :oops:
elek írta:De, nem vicces, hogy csontig lefikázol valamit úgy, hogy még jelen pillanatban azt sem tudod, hogy az konkrétan micsoda?
Biztos a második x után jár a jövőbelátói képesség.
Hm. Szerintem nem fikáz igazából, csak vannak fenntartásai. Nem védeni akarom, de a videók után már nekem is, szóval nincs egyedül ezzel..
 #71258  Szerző: Milán

Dani írta:Nekem egyetlen bajom van a Radio BRO-val: Az,hogy csak egy hónapot fog működni,igazán kaphatna több időt is,ez többre érdemes rádió,nem úgy,mint egyes "fantáziadús" adók,amelyeknek szám a nevük,meg egyebek...
Nem is tudtam hogy létezik 30 napos engedély :D
 #71257  Szerző: Dani

Nekem egyetlen bajom van a Radio BRO-val: Az,hogy csak egy hónapot fog működni,igazán kaphatna több időt is,ez többre érdemes rádió,nem úgy,mint egyes "fantáziadús" adók,amelyeknek szám a nevük,meg egyebek...
 #71251  Szerző: elek

Ugyan már, megsértődni minek? :)

De, nem vicces, hogy csontig lefikázol valamit úgy, hogy még jelen pillanatban azt sem tudod, hogy az konkrétan micsoda?
Biztos a második x után jár a jövőbelátói képesség.

Mert lássuk be, ez pont egy olyan szegmens zeneileg, amit a saját tortádnak érzel.
 #71246  Szerző: JoNeS

elek írta::shock: Valaki irtó féltékeny!
Mivel az elmúlt hozzászólások legnagyobb részét én írtam, bár bulkoltan, de nekem címezted megjegyzésed. Én egy lassan 20 éve rádiózó, sok esetben újító pacák vagyok, aki itt nagy vonalakban 6-7 havonta ír. Mivel számodra iritáló voltam, kivárom, hogy újra legyen kedven írni.
 #71242  Szerző: elek

:shock: Valaki irtó féltékeny!
 #71241  Szerző: JoNeS

chromsix írta:
JoNeS írta:hogy az elején nagy figyelmet kapnak, hibát követnek el párszor, véteni is fognak a törvényben meghatározottnak, talán szándékosan is. Szerintem nem rádiós megközelítéssel készülnek a műsorok...
nem is hangzik ez olyan rosszul... :)
Így van!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18