Dani írta:igazán kaphatna több időt is,ez többre érdemes rádió,nem úgy,mint egyes "fantáziadús" adók,amelyeknek szám a nevük,meg egyebek...Na, majd meglátjuk. Én is reménykedek, meg bizakodom, de ezek a Youtube videók eddig nem jöttek be. Kalóz-feeling legálisan?
elek írta:De, nem vicces, hogy csontig lefikázol valamit úgy, hogy még jelen pillanatban azt sem tudod, hogy az konkrétan micsoda?Hm. Szerintem nem fikáz igazából, csak vannak fenntartásai. Nem védeni akarom, de a videók után már nekem is, szóval nincs egyedül ezzel..
Biztos a második x után jár a jövőbelátói képesség.
Dani írta:Nekem egyetlen bajom van a Radio BRO-val: Az,hogy csak egy hónapot fog működni,igazán kaphatna több időt is,ez többre érdemes rádió,nem úgy,mint egyes "fantáziadús" adók,amelyeknek szám a nevük,meg egyebek...Nem is tudtam hogy létezik 30 napos engedély
elek írta:Mivel az elmúlt hozzászólások legnagyobb részét én írtam, bár bulkoltan, de nekem címezted megjegyzésed. Én egy lassan 20 éve rádiózó, sok esetben újító pacák vagyok, aki itt nagy vonalakban 6-7 havonta ír. Mivel számodra iritáló voltam, kivárom, hogy újra legyen kedven írni.Valaki irtó féltékeny!
chromsix írta:Így van!JoNeS írta:hogy az elején nagy figyelmet kapnak, hibát követnek el párszor, véteni is fognak a törvényben meghatározottnak, talán szándékosan is. Szerintem nem rádiós megközelítéssel készülnek a műsorok...nem is hangzik ez olyan rosszul...