Szd96 írta:Hozzátok is felszól?Spolores írta:Rögzítette valaki az indulást? Ha igen, légyszi töltsétek majd fel, ha végeztetek a felvétellel.Én rögzítettem, csak annyira zavar a Kossuth, hogy szinte élvezhetetlen

SemmiCicoo
Szd96 írta:Hozzátok is felszól?Spolores írta:Rögzítette valaki az indulást? Ha igen, légyszi töltsétek majd fel, ha végeztetek a felvétellel.Én rögzítettem, csak annyira zavar a Kossuth, hogy szinte élvezhetetlen
Spolores írta:Rögzítette valaki az indulást? Ha igen, légyszi töltsétek majd fel, ha végeztetek a felvétellel.Én rögzítettem, csak annyira zavar a Kossuth, hogy szinte élvezhetetlen
csokie írta:Itt telóval hallgatom égbe tartott kézzel, az RDS is bevillan néhaAkkor rossz helyen vagyunk, nekem semmi nem jön belőle, se a nagyobb antennával, se telefonnal, pedig a Tilos is jön, igaz monoban, de tisztán.Kb annyival jöhet mint a Tilos.
csokie írta:Az. Pedig Dunaújváros messzebb van, mint Pest.. Szerk.: tévedtem, kb. ugyanannyi.DWC írta:Nálam valami belecsapkod, aminek eddig eszébe se jutott szólni.Kossuth lesz a 91.3-ról. Nekem is az zavar bele.
DWC írta:Nálam valami belecsapkod, aminek eddig eszébe se jutott szólni.Kossuth lesz a 91.3-ról. Nekem is az zavar bele.