RADIOSITE Fórum

• Radio BRO 91.4

#71306  Szerző: Milán

Mert Enyingről(nincs messze Siófoktól(Somogy)), hogy ott szólt, RDS-el.
 #71305  Szerző: Attis

milan93 írta:
admin írta:
milan93 írta:Ha van valaki Somogy megyéből jelezzen!
Szólnék, hogy ez nem chat.hu.
Mármint ha ott szól ;)
Nyugi, itt nem szól.
 #71304  Szerző: Milán

admin írta:
Mármint ha ott szól ;)
 #71303  Szerző: markfelt

#71301  Szerző: Milán

Ha van valaki Somogy megyéből jelezzen!
 #71297  Szerző: Spolores

Köszi RadiosJani. Ha esetleg valakinek lesz sistergésmentes, többórás veriója, légyszi töltse fel ő is! Köszi. Amúgy zeneileg nektek bejön? Szerintem nem rossz, tényleg nem az unalomig ismételt, gagyik szólnak, és nem is annyira elvont underground.
 #71295  Szerző: Szd96

DWC írta:
Szd96 írta:
Spolores írta:Rögzítette valaki az indulást? Ha igen, légyszi töltsétek majd fel, ha végeztetek a felvétellel.
Én rögzítettem, csak annyira zavar a Kossuth, hogy szinte élvezhetetlen :S
Hozzátok is felszól? :shock: Akkor ez most terjedés. Itt, 2 településsel "lejjebb" nem jött eddig. Pedig bíztam benne, hogy hátha..
Simán :D Harasztin 5 elemes yagival :)
 #71294  Szerző: mlaszlo

DWC írta:
Szd96 írta:
Spolores írta:Rögzítette valaki az indulást? Ha igen, légyszi töltsétek majd fel, ha végeztetek a felvétellel.
Én rögzítettem, csak annyira zavar a Kossuth, hogy szinte élvezhetetlen :S
Hozzátok is felszól? :shock: Akkor ez most terjedés. Itt, 2 településsel "lejjebb" nem jött eddig. Pedig bíztam benne, hogy hátha..
A Dunaújvárosi adók általában elég jól jönnek Pest-megye déli részén (nálam is jön az MR1, EL-DO és a Rádió24 is, szinte állandóan). Nem éppen a legjobb választás volt a 91.4, persze lehet ez is egy korlát, ne nagyon szóljon el Budapesten túlra.
 #71292  Szerző: RadiosJani

Én rögzítettem.Azon kívül, hogy sistergett és zajos picit, egész jól érthető, de van még mit állítani. 14 percet rögzítettem, ebben van minden. Egy percel a kezdés előtt bekapcsoltam, most állítottam le nemrég. Mindjárt lementem és valahogy elérhetővé teszem.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18