Nekem az a véleményem, hogy lehetne újítással is sikereket elérni, de a Neo ezt is elszúrta, most lehet vele példálozni, hogy milyen veszélyes biznisz az... pedig: ők egy olyan képtelen struktúrával próbálkoztak, ami egyértelműen bukásra volt ítélve. Az ok pedig meggyőződésem, hogy elsősorban az volt, hogy életükben nem hallott még kereskedelmi rádiót az a csapat, aki belevágott. Aztán meg sikerült tetézniük a bajt: a világ legpocsékabb rádijából, a slágerből gyűjtött be embereket, és létrehozták a kópiáját. Pedig nemrégiben volt szerencsém albán rádiókba belehallgatnom például; nos, a magyarok hozzájuk képest sehol sincsenek. Szóval itt tartunk. No de hogy ON is legyek, szerintem a Class még egész elfogadható utat jár: az igényes zenére vágyók is kapnak friss, korszerű válogatást hétköznap esténként 8-10 óráig, az arculat is elég elfogadható, és szép óvatosan próbálkoznak mindenfélével, lásd: Class Shop, Class DJ, Class TOP40. Nekem még ők a leginkább szimpatikusak mostanában a nagyok közül.