RADIOSITE Fórum

• Radio BRO 91.4

#71356  Szerző: nords

Sajnos nálam is is hol recseg, hol nem, hol halk, hol nem.

Zeneileg okés, reggel hallgattam, miközben a városban tötymörögtem, elkapott az ablakon kifele csápolós feeling. :)

Hajrá Bőőőr.
 #71339  Szerző: Chucky

Nálam viszonylag jó minőségben lenne fogható a rádió. Csak az adó teljesítménye mintha 10 másodpercenként változna. Hirtelen zajos lesz, majd tiszta, zajos és tiszta. Ez megy már a kezdetektől.
 #71338  Szerző: Fennec

Ez a Gorillaz mashup az előbb ment. Rádió 1-effektus? :D
 #71337  Szerző: Galaxy

chromsix írta:Ma reggel 2 órát hallgatva az a véleményem, hogy tényleg egyedi a zenei kínálat terén, és más mint a többi. Ugyanakkor viszont elég egyhangú, sem nem pörget fel, se nem húz le, olyan "szól és kész" és mivel sok az ismeretlen zene egy idő után már csak "szól" de nem figyelek oda. Persze ez csak 2 óra eredménye, tovább kell még ezt hallgatni hogy ki lehessen értékelni de ez volt az első tapasztalat. Gondolom más lesz akkor is ha lesz majd műsorvezető. Jelenleg tiszta felüdülés volt átállni a Face-re utána. :D A netes stream FM-ből van digitalizálva és sajnos FM zaj van alatta, szebben szólna ha egyből menne fel a stream.
Nekem tetszik a produkt... sikerült elkapni a teszteket és akkor már lehetett sejteni hogy mi lesz a zenei kínálat, szóval én vártam... a faszfm khmm bocsánat face fm pedig kritikán aluli... amióta nincs rizsa, azóta az a freki hallgathatatlan... az a szánalmas celeb szenvedés baromi undorító... :vomit: szóval örülök a BRO-nak, mert egy üde színfolt a pesti éterben... kár hogy csak 30 nap...
 #71336  Szerző: Fennec

Mashup mashup hátán, de nekem tetszik. :)
 #71335  Szerző: DWC

chromsix írta:Ma reggel 2 órát hallgatva az a véleményem, hogy tényleg egyedi a zenei kínálat terén, és más mint a többi. Ugyanakkor viszont elég egyhangú, sem nem pörget fel, se nem húz le, olyan "szól és kész" és mivel sok az ismeretlen zene egy idő után már csak "szól" de nem figyelek oda.
Azért ez az Asereje mashup beüt rendesen. :D Szerk.: A buffer user error. XD
 #71333  Szerző: chromsix

Ma reggel 2 órát hallgatva az a véleményem, hogy tényleg egyedi a zenei kínálat terén, és más mint a többi. Ugyanakkor viszont elég egyhangú, sem nem pörget fel, se nem húz le, olyan "szól és kész" és mivel sok az ismeretlen zene egy idő után már csak "szól" de nem figyelek oda. Persze ez csak 2 óra eredménye, tovább kell még ezt hallgatni hogy ki lehessen értékelni de ez volt az első tapasztalat. Gondolom más lesz akkor is ha lesz majd műsorvezető. Jelenleg tiszta felüdülés volt átállni a Face-re utána. :D A netes stream FM-ből van digitalizálva és sajnos FM zaj van alatta, szebben szólna ha egyből menne fel a stream.
 #71328  Szerző: királyrák

DWC írta:
Máté írta:Itt a 17. ker.ben Tökéletesen Stereoban jön.Elnyomja az Mr-1 Kossuth-ot.
Csúnya lenne, ha egy Bp.-i rádió Bp.-en nem jönne, főleg, hogy ti keletre vagytok, mi, meg a Kossuth meg délnek. De ez már lassan tényleg DX téma.
Azt azért reméltem, hogy a belvárosban is fogható lesz. A lakásban az Astoriánál csak tiszta SSSSS jön, gondolom az utcán valamennyire fogható.
 #71323  Szerző: DWC

Máté írta:Itt a 17. ker.ben Tökéletesen Stereoban jön.Elnyomja az Mr-1 Kossuth-ot.
Csúnya lenne, ha egy Bp.-i rádió Bp.-en nem jönne, főleg, hogy ti keletre vagytok, mi, meg a Kossuth meg délnek. De ez már lassan tényleg DX téma.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18