Mikee0824 írta:Ideje lenne elgondolkodni a magyar hallgatók igényszintjén, bár lehet hogy én vagyok elrontva: valószínű túl nagy az igényszintem...

Megint a magyarozás. Mutass egy olyan külföldi dance rádiót, ami vezeti a hallgatottsági listákat és/vagy a rádiós reklámtortából elég nagy szelet az övé!
chromsix írta:De nagyon is piacképesek, csak hozzáértő emberek kellenek. Továbbra is fenttartom, hogy szomorú hogy Budapesten jelenleg egy rádió próbál meg ebben a piaci szegmensben boldogulni. Nagyon remélem ez hamar megváltozik, még ha ez másoknak nem is tetszik.
Félreértésben vagyunk, szó nincs arról, hogy nekem ne tetszene... már ha rám, illetve a korábbi reakciómra értetted.
Nem tudom miért hiszik tömegesen ezen a fórumon azt, hogy egy tisztán clubzenét játszó rádióra tömeg- és nem rétegigény van, bárhol is legyünk a világon. Ezt nemcsak semmilyen kutatás nem támasztja alá, de a tapasztalatok is megmutatták, hogy nincs így. A Roxy fénykorával lehet példálózni, de egyrészt akkor más (telefonos internet

) világ volt, továbbá ha annyira sikeres lett volna, akkor nem kellett volna az a bizonyos rebranding (tudom, vannak összeesküvés elméletek, hogy a Danubius pozícióját kellett erősíteni, blablabla - hülyeség!)