RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#71648  Szerző: Zoey

Nem tudja valaki, hol készítik a nyíregyházi adást?
Nyerges Iza a műsorvezető 10 után, a híreket pedig Nyilas Hajni mondja.
 #71620  Szerző: moby67

Sajna Magyarországon nincs demo anyag be küldés és le játszás.
Sőt, a Petőfit kivéve sehol nem várnak bemutatkozó zenét.
Ott legalább van új is az éterben.
 #71619  Szerző: Gabeedj

Az állam vagyis a mi pénzünkön,ez tény.
 #71559  Szerző: DWC

Gabeedj írta:az Mr 2 ,ami teljesen más kínálattal is az éterben van évek alatt.
Az állam pénzén..
 #71555  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Az újdonságokat nem szeretik ezek a rádiók,ha igen az is mega faktoros vagy éppen R and B stílus ,erre van igény és ezzel hülyítették be az embereket,SAJNOS.Nem lenne ezzel semmi gond,ha lenne egy konkurens rádió,ami sok helyre eljut és olyan emberekhez is szól,akik mást szeretnének hallani és nem azt amit a 2 nagy és 2 kisebb menő kereskedelmi adó mutat.Ilyen maximum az Mr 2 ,ami teljesen más kínálattal is az éterben van évek alatt.
Engem az idegesít mikor beraknak a rotációba egy új zenét, és azt micsoda csodaként külön kiemelik... :sick: ^^
 #71552  Szerző: Gabeedj

Az újdonságokat nem szeretik ezek a rádiók,ha igen az is mega faktoros vagy éppen R and B stílus ,erre van igény és ezzel hülyítették be az embereket,SAJNOS.Nem lenne ezzel semmi gond,ha lenne egy konkurens rádió,ami sok helyre eljut és olyan emberekhez is szól,akik mást szeretnének hallani és nem azt amit a 2 nagy és 2 kisebb menő kereskedelmi adó mutat.Ilyen maximum az Mr 2 ,ami teljesen más kínálattal is az éterben van évek alatt.
 #71548  Szerző: roberto

Jó, ezt meg nem kell bemutatni nekem :D
 #71546  Szerző: Gyurii91

roberto írta:Kedves Gyurii91! Szereintem ezt az álomrádió topikba írd! :D
Ehhez nem kellene szerintem álmodozni, és eposzokat írni, mert a rádióval alapjába véve kivagyok békülve, csak azzal, hogy egy kisköz rádió több (akár új) zenét sugároz, mint egy majdnem országos hálózatú az már számomra necces...
 #71545  Szerző: roberto

Kedves Gyurii91! Szereintem ezt az álomrádió topikba írd! :D
 #71543  Szerző: Gyurii91

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Egyéb tudnivalók 2. és 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 3.

Admin
  • 1
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 482