RADIOSITE Fórum

• Radio BRO 91.4

#71795  Szerző: alopisz

jogos, elég értelmetlen, hogy miért pont a 91,4 re adták be, volt még sok másik lehetőség, sokkal jobb specifikációval.
 #71793  Szerző: Galaxy

mlaszlo írta:Csak ez a 91.4 nem éppen a legszerencsésebb frekvencia, Budapestet déli irányba elhagyva teljesen ellehetetleníti a vételét a 91.3 Dunaújvárosból.
Nem a legszerencsésebb, de ott volt a kiírás, mindenki láthatta, hogy milyen korlátozásokkal van kiírva... eleve 100 wattról beszélünk és 160-220° közötti irányra 10dB korláttal, ergo délre nem is cél a sugárzás, mert a 91.3 a védendő prioritásos freki...
 #71791  Szerző: mlaszlo

GalaxyFM írta:Én határozottan értékelem, hogy nem az a tucatszemét megy rajta ami a többin úgy általánosságban. nem szokványos rádió, nem szokványosan tálalva. nekem sem 100%ig ez a zenei ízlésem, de hallgatom, amennyit csak lehet, mert érdekel.
Csak ez a 91.4 nem éppen a legszerencsésebb frekvencia, Budapestet déli irányba elhagyva teljesen ellehetetleníti a vételét a 91.3 Dunaújvárosból.
 #71790  Szerző: IstvánB

Engem is, bár a délutáni operát csak halkan, még furcsán néznek rám az emberek.
 #71788  Szerző: Galaxy

Én határozottan értékelem, hogy nem az a tucatszemét megy rajta ami a többin úgy általánosságban. nem szokványos rádió, nem szokványosan tálalva. nekem sem 100%ig ez a zenei ízlésem, de hallgatom, amennyit csak lehet, mert érdekel.
 #71787  Szerző: benjamin

Ezért kár volt a nagy beharangozás.
 #71785  Szerző: királyrák

chromsix írta:Mi újság a BRO-val, hallgatja valaki?
Kicsit javult az adásminőség, amúgy semmi különös.
 #71779  Szerző: chromsix

Mi újság a BRO-val, hallgatja valaki?
 #71532  Szerző: zenefalo

DWC írta:
pébégáz írta:Szerintem is nagyon halk, telefonnal hallgatva buszon szinte élvezhetetlen.
Én a Soroksári úton sétáltam, szintén telóval próbálkoztam, és nem hallottam belőle semmit.
Szerintem nincs processzálva az adás.
 #71521  Szerző: DWC

pébégáz írta:Szerintem is nagyon halk, telefonnal hallgatva buszon szinte élvezhetetlen.
Én a Soroksári úton sétáltam, szintén telóval próbálkoztam, és nem hallottam belőle semmit.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 18