RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#71966  Szerző: lali87

admin írta:
TG írta:Ezek szerint Te igen :)
Ja.

Van egy szellemem. Éjszakánként kihúzogat dolgokat a konnektorból, villanyt kapcsolgat, szekrényajtót nyitogat.
A beköltözésem előtt a lakásban egy 80 éves mérges asszony murdelt meg...

Vagy megőrültem. :)
De akkor már inkább szellem!
"

X-akták élőben :shock: ......."Az igazság odaát van..." 8-)

Viccen kívül, velem is előfordult ilyesmi, még régebben, aztán észre vették, hogy alvajárok. Mondjuk akkoriban kicsit más életet éltem :sealed: Picológus és életmódváltás (nyugi) és megszűntek a "paranormális" jelenségek :) És sokkal jobban alszom, kipihentebb vagyok.....
 #71884  Szerző: markfelt

TG írta:Ezek szerint Te igen :)
Ja.

Van egy szellemem. Éjszakánként kihúzogat dolgokat a konnektorból, villanyt kapcsolgat, szekrényajtót nyitogat.
A beköltözésem előtt a lakásban egy 80 éves mérges asszony murdelt meg...

Vagy megőrültem. :)
De akkor már inkább szellem!
 #71882  Szerző: donder

:mellow: :gülü:
 #71862  Szerző: chromsix

Ez is egy paranormális eset volt. (számomra) :D
 #71833  Szerző: donder

chromsix írta:Én igen. Ma kicseréltem egy pigtailt mert leesett a jelszint a routerboard és az antenna között, pedig a kutya nem ért hozzá, nem volt mozgatva, és eddig tökéletesen működött. Miután kicseréltem újra jó lett. Vajon mi történt vele, úgy hogy senki nem ért hozzá? :)
:question: :question: :gülü2: :csukottszem:
 #71824  Szerző: chromsix

Én igen. Ma kicseréltem egy pigtailt mert leesett a jelszint a routerboard és az antenna között, pedig a kutya nem ért hozzá, nem volt mozgatva, és eddig tökéletesen működött. Miután kicseréltem újra jó lett. Vajon mi történt vele, úgy hogy senki nem ért hozzá? :)
 #71817  Szerző: TG

Ezek szerint Te igen :)
 #71809  Szerző: markfelt

Viccen kívül:

Ti tapasztaltatok már valamilyen - bármilyen - paranormális jelenséget, amin ugyan törtétek a fejeteket, de semmiképp nem sikerült magyarázatot találni rá?
 #71794  Szerző: lali87

Ebben is lehet valami, itt nálunk az utcasarkon az újságárusnál is volt egy felvevőhely (Nem Photo Hall), de megszüntették a szolgáltatást, mert kicsi volt az igény rá. Nekünk 5 éve van digitális gépünk, azóta egyszer "hivattam elő" képet igaz digitálisat és vagy 200 db-ot egyszerre :-)
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 542