RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#7316  Szerző: systhema

Jelentem a Miskolci bevezetőutak mentén, a Zsolcai kapuban, a Szentpéteri kapuban, (ezeket láttam), de gondolom a Győri és a Csabai kapukban is egy kb 1-1,2 méter magas ilyen-> ^ alakban felállított reklámtáblákon próbálnak meg figyelemfelkeltés címén "tömegbaleseteket okozni" az Express homocsillaggal. Vigyázat egymás után több is található belőle, amíg el nem lopják a brazilok tüzifának! Megközelítését csak azoknak ajánlom, akiknek nem gyenge a gyomruk vagy van humorérzékük! :lol:
 #7241  Szerző: paradigm

jeek írta:
centerweb írta:
a matrica:
Kép
Ezen 4 percig röhögtem :lol: :lol: :lol: :lol:
Aki ezért fizetett, azt elég alaposan meg kellene vizsgáltatni :D
 #7236  Szerző: centerweb

A Doxabi székház "udvarán" ki van egy táblába rakva ez az XD fejű csillagszerű szives Express matrica :mrgreen:
 #7235  Szerző: Pasa

jeek írta:Se szignálok, se keverések, se hírek :roll:
Se vardnadze. :D
 #7216  Szerző: tomee87

Jelenleg a sárospataki frekin zenék mennek egymásután, úgy mint az induláskor 3 hónapon át. Se szignálok, se keverések, se hírek :roll:
 #7198  Szerző: djlacee

Ennek a jellemzésére 3 betű alkalmas: LOL
 #7197  Szerző: mg

anyám, ezt én már nem hiszem el, szerintem megvettétek a radioexpress.hu domaint és szórakoztok :)
 #7191  Szerző: systhema

centerweb írta:újabb játék az Expressnél:

Nincs más dolga, mint a Rádió Express matricáját felragasztani gépjárműve hátsó szélvédőjének bal alsó sarkába és eljönni Miskolcon az Állomás utca 1 szám alatt lévő stúdióba autójával. Jutalma egy 3.000 forint értékű könyvcsomag amit a helyszínen átvehet.

a matrica:
Kép

már csak az a kérdés, hogy ilyet honnan lehet szerezni? más kérdés, hogy ha fizetnének sem ragaztanám ezt fel a kocsira :mrgreen:
Látom nem esett nagyon messze az alma a fájától! Többek között ez is a problémája a rádiónak, hogy ennyire "atomjó" a marketingje! Viccnek viszont nem rossz! :lol:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 97