Volt idő, amikor napközben csak zene és hírek szóltak a rádióban. Én akkor kedveltem. Az biztos, hogy egy ilyen rádiónak helye lenne a Budapesti piacon! Megvan a saját hallgatótábora, ami ugyan egy mainstream rádióhoz képest kisebb, de az a réteg aki hallgatja, nem nagyon kapcsol el. A zene most is egyedi, (bár néha már túlságosan is az nekem) a szlogen nagyon jó és vétek lenne szétverni teljesen ezt a rádiót. Az elmúlt években rengeteg pénzt öltek a rádióba. Azóta van gond, amióta a Neo miatt elhanyagolták. Most se Neo, se Café! Az új tulajdonosnak (ugyan le sem szarja, hogy mit irkálunk ide) nem kellene sem nevet és jelentősen arculatot sem váltania. Maradhatnának a zenék, a szlogen és maximum műsorvezetővel és műsorokkal kellene életben tartania a Cafét. Én ezt tenném.
Sejteni azért lehet, hogy egy elég rossz arculattal rendelkező rádiót fog ennek a helyére rakni. Teletabis zenék, fixen 134 bpm-en, és gyenge műsorok és még gyengébb műsorvezetők várhatók. Persze megértem, mindenki azt tesz a saját rádiójával, amit csak akar.