Tegnap voltam a T-Kábel ügyfélszolgálatán, "élménydús" volt! Azért mentem, mivelhogy itt nálunk a Digikábel már építi a hálózatot, és szórólapoznak, hogy "Ne kötelezze el magát, mert jövünk". Jelenlegi árak, amit fizetek: ktv III. csomag (46 csatorna) 5390 Ft, net (4 Mb/s) 7400 Ft, telefon (fele lebeszélhető) 3290 Ft, együtt 16080Ft, tehát horror. Ugyanez Diginél: ktv Digimax (69 csatorna) 3990 Ft, net (2 Mb/s, de most emelik 30 Mb/s-re) 3500 Ft, telefon 0 Ft, együtt 7490Ft tehát a fele sincs a T-nek. Ezt előadtam, mire kiderült, hogy bizony a T is "megijedt" a Digitől, ezért ügyfélmegtartó akciót indított. Ha aláírok egy év hűséget, akkor a 46 csatorna 20 %-kal olcsóbban 4310 Ft-ba kerül. Kábelneten két csomagot választhatnék, a 2Mb/s-os 3990 Ft, a 8 Mb/s-os 6980 Ft, kábeltelefon 1500 Ft. Vagyis a legolcsóbb verzió a T-Home.nál 9800 Ft, tehát 2310 forinttal drágább úgy, hogy még egy év hűséget is kérnek hozzá, jóval kevesebb tévécsatornával. Kérdem én, ez milyen akció? Ráadásul egy erősen árérzékeny 50 ezres lakótelepen. Szerintem már nem sokáig lesz második legnagyobb szolgáltató a T az ügyfélszám szerint.
Ja és még valami, gondoltam, ezekután nem váltok díjcsomagot. Megvárom a konkurrenciát, de a telefont azt lemondom, úgyse nagyon használjuk. NEM LEHET! Csak T-Pontban tudják intézni (miért, nem egy cég???), de akkor meg nem lesz ADSL, mert a T-nél feltétel a (nem ingyenes) telefon megléte. Amúgy 40 percet vártam a soromra, csúcsidőben (du. 4-kor) 2 ügyintéző volt az 5 helyett. No comment...