RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#72225  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:OFF
Az mtv közéleti műsorain is kint szokott lenni végig.
Érdekes, ezt eddig nem is figyeltem. Pedig erre azért odafigyelhetnének.
 #72207  Szerző: djlacee

OFF
Az mtv közéleti műsorain is kint szokott lenni végig.
 #72203  Szerző: mlaszlo

Nekem az a furcsa, hogy régebben a Szombati esti láz alatt több oldalon is szóvá tették, hogy olyan részek alatt is kint volt az élő felirat, amik előre rögzítettek voltak, mert ez alkalmas a nézők megtévesztésére. Akkor az RTL változtatott is a későbbi műsoroknál a rögzített részeknél mindig levették az élő feliratot. Most viszont a ValóVilág összes adása alatt végig kint volt az élő felirat. Ez nem volt most baj? Olyan nehéz lett volna levenni? :csukottszem:
 #72192  Szerző: benjamin

Ezt arra értettem hogy csak nem lehet annyira rossz ha naponta 2 MILLIÓ ember nézte!
 #72191  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #72188  Szerző: benjamin

Nem értem mi a bajotok a Való világgal és az Alekoszos műsorral.
 #72177  Szerző: donder

NyokeeZsoltTinKA írta:
Zoey írta: ALEKOSZ - MŰSOR A LEGALSÓBB SZINTEKEN... :S :S :S
És az I Love Gjoni még nem is került műsorra... Le van forgatva, meg van vágva, készen van, de több, mint egy éve csak tologatják a vetítés időpontját...
tényleg.. :shock: el is felejtettem.. :D
 #72162  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Zoey írta: ALEKOSZ - MŰSOR A LEGALSÓBB SZINTEKEN... :S :S :S
És az I Love Gjoni még nem is került műsorra... Le van forgatva, meg van vágva, készen van, de több, mint egy éve csak tologatják a vetítés időpontját...
 #72160  Szerző: Zoey

Gyerekek, én azt gondoltam, a ValóVilágnál nem lehet színvonaltalanabb, rémesebb, igénytelenebb műsort csinálni... de tévedtem, lehet...
Ez az Alekoszos förmedvény ezt is übereli, a maga iq-nuku csajaival, bár sok esetben a "csaj" szót is megkérdőjelezném.
A műsor szándékosan fennkölt, magasztos, már-már telenovellába illő stílusa, aláfestő-zenéi, Alekosz uralkodónak beillő magatartása, beszéde és öltözéke valami csúcs...
A legtöbb nő gondolom azért van ott, hogy szerepeljen a tv-ben, de ahogy láttam tegnap, sajnos van köztük olyan, aki valóban bele van zúgva ebbe az általuk félistenként tisztelt álompasiba.
Kb. 15 percet láttam belőle, de nem tudom, ez alatt mennyi agysejtem pusztult el...
Sajnos lesz ennek is nézettsége, pedig ezen már aztán végképp nem értem, mit néznek az emberek...
Gratulálunk, RTL Klub, ismét magasra tettétek a lécet!

ALEKOSZ - MŰSOR A LEGALSÓBB SZINTEKEN... :S :S :S
 #71940  Szerző: lali87

Boldogult gyermek koromban még azon is meglepődtünk, hogy a kettes programon néha kirakták a logót
http://www.youtube.com/watch?v=tFk3peWU9uQ&NR=1
Mostanában ráérek sajnos videózni, elég véletlenszerűen rakták ki anno a logót, volt, hogy csak 10-15 másodpercre felvillant film közben :-) Mostanában meg lassan a sok k****g felirattól lassan élvezhetetlen a műsor.
Nem tudom ki, hogy van vele, nekem olyan reklámot nyomnak amilyet akarnak én akkor is csak azt nézem meg ami érdekel hiába rakják ki, hogy holnap TahóVilág, vagy Zsfaktor, vagy akármi én ezek miatt az idegesítő logók miatt inkább elkapcsolok onnan, vagy ha megvan DVD-n a film inkább úgy nézem meg minden logó, reklám és karika nélkül....
És az a baj, hogy ez a teljes képernyőt takarjuk le fa******kal trend egyre terjedőben van :-(
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 199