lambda írta:Meglehet. Viszont mivel ezek szerint tényleg nem tilos - miért is lenne az? -, ezért senki nem fog belekötni. Rajtunk kívül.DWC írta:Igen, ez ténylegesen hülye hozzászólás volt részedről! (Bocs ....)lambda írta: "Tisztelt" Rádió1! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hallgatóság (nagy része) nem hülye és nem szenved emlékezetkiesésben, így ugyanaz a tracklista már másodjára is feltűnik, nemhogy sokadik alkalomra!Lehet, hogy hülye kérdés, de ez tilos?
viktorio írta:Tavaly március óta szokásuk. Én imádom ezeket, nyilván a 30-40-es réteget is hatékonyan elérik velük, bár Kesha és David Guetta között kicsit furán hat. Olyan Snassz FM-es.Gyurii91 írta:A sikerek egyszerű! Hallgatóik full átlagemberek, és fiatalok. (Akiket már kitárgyaltunk jó párszor, hogy azt se tudják, mire való az antenna a rádión csak legyen rajta). A R1 pedig minden városba felvásárol egy frekit amivel a vétel tökéletes, a nagy lélekszámú településeket, és környékén. Hallani rajta tényleg mostani zenéket amiket a tinédzserek csípnek, és a fiatalok az autóba bömböltetnek.Tegnap éjjel volt 1 kis érdekesség, U2-t és Coldplay-t is játszottak...csodálkoztam is.
Az már más kérdés, hogy a színvonal a békafeneke alatt van.
Gyurii91 írta:A sikerek egyszerű! Hallgatóik full átlagemberek, és fiatalok. (Akiket már kitárgyaltunk jó párszor, hogy azt se tudják, mire való az antenna a rádión csak legyen rajta). A R1 pedig minden városba felvásárol egy frekit amivel a vétel tökéletes, a nagy lélekszámú településeket, és környékén. Hallani rajta tényleg mostani zenéket amiket a tinédzserek csípnek, és a fiatalok az autóba bömböltetnek.Tegnap éjjel volt 1 kis érdekesség, U2-t és Coldplay-t is játszottak...csodálkoztam is.
Az már más kérdés, hogy a színvonal a békafeneke alatt van.