RADIOSITE Fórum

• Direct One

#72526  Szerző: Gyurii91

mlaszlo írta:
chromsix írta:...még Movies24, Viasat Nature, Digisport + néhány HD a műsorkínálatba és akkor a direct lesz a legjobb műsorszolgáltatás terén (a minőség az más téma) :)
Movies24-t inkább ne, tragikus annak a csatornának a minősége. Elmosódott, életlen és pixelesedik, ugyanúgy mint a Universal.
Maga a műsorok, se 1. osztályúak. ZS kategórás filmek, Walker a texasi kopó etc. :gülü2:

Szerintem ami hiány az a Digisport, és a Digisport Plus.
 #72504  Szerző: mlaszlo

chromsix írta:...még Movies24, Viasat Nature, Digisport + néhány HD a műsorkínálatba és akkor a direct lesz a legjobb műsorszolgáltatás terén (a minőség az más téma) :)
Movies24-t inkább ne, tragikus annak a csatornának a minősége. Elmosódott, életlen és pixelesedik, ugyanúgy mint a Universal.
 #72489  Szerző: chromsix

...még Movies24, Viasat Nature, Digisport + néhány HD a műsorkínálatba és akkor a direct lesz a legjobb műsorszolgáltatás terén (a minőség az más téma) :)
 #72446  Szerző: djlacee

Nem is értem, hogy miért nem osztja meg egymással a csatornákat a upc és a digi, hiszen gyakorlatilag ugyan azon a pozíción vannak, 0,8°W
 #72445  Szerző: Gyurii91

Ez számomra azt (is) jelenti, hogy Digisport is lesz UPC-n.
 #72416  Szerző: chromsix

Ideje volt már végre hogy bekerüljön, de nagy meglepi hogy nem a Muzsika hanem a Nóta TV indult el. Sok előfizető várta már az tény, idősebb korosztálynak a mai piros betűs nap. :)
 #72411  Szerző: mlaszlo

A múlt héten szerencsére visszatették a felbontásokat az eredeti értékekre :yes:

A mai naptól pedig tesztel a Nóta TV a Direct-en, az előfizetők a beltéri egységen a 17-es csatornán érhetik el.
 #71789  Szerző: mlaszlo

Úgy látszik ennyi volt a jóból. A héten alkottak a technikusok és visszavették a felbontásokat, a legtöbb csatornán az Astrán megszokott 544x576-os értékre :(
 #71781  Szerző: mlaszlo

chromsix írta:Vagy csak kifogtál egy "lusta" ügyintézőt, azért nem akart megtartani. :D
Lehetséges, pedig úgy tudtam nekik jutalék szempontjából számít a megtartott előfizető is.
 #71780  Szerző: chromsix

Vagy csak kifogtál egy "lusta" ügyintézőt, azért nem akart megtartani. :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 64