RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#72432  Szerző: csadam

FLaci81 írta:N-Joy 88.9 Zalaegerszeg, ott tényleg változatos zenék mennek szinte minden stílus megtalálható...
Annó a Class Fm után a Rádió 1 zenei stílusa megváltás volt a Class-hoz képest, viszont mostanra már csak ismétlés megy, pl. délutánonként 17 és 18 óra között egy bizonyos ideig ugyanazt a mixet adják le azért az már durva... Az N-Joy-on legalább olyan zenék is mennek, amelyek pl. a 90s években slágerek voltak, vagy napjainkban pl. és nagyon jó hallgatni, ja és elvétve hallok ismétlést az N-joy-on kb. 4-5 nap múlva megismételnek egy két zeneszámot, és ez rendben van így szerintem és nem 50 zeneszámot játszanak.

Én pl. főleg a dance és trance zenei stílus kedvelői közé tartozom, de az N-Joy az nagyon megfogott még ha több stílus is képviselteti magát rajta, pl. rock , akkor is hallgatom, mert egyszerűen odavonzz engem .

Annak idején a Rádió1-gyel is hasonló volt a helyzet, de ez a sok ismétlés nem kéne oda ezt bárhol bárki bármikor megmondja, hogy a folyamatos ismétlések egy idő után a hallgatottság megcsappanásához vezetnek.

Durva de lassan a Class Fm-en is kevesebb az ismétlés mit a R1-en! :(
Ebben igazad van. A Rádió 1 valóban sokat ismétel, de azért hallok rajt olyan számot is (már ha neten hallgatom), amit a Class FM nem ad.
 #72430  Szerző: viktorio

FodorA írta:Én a Tankcsapdán is ledöbbentem.
Azon én is. :)
 #72380  Szerző: FLaci81

N-Joy 88.9 Zalaegerszeg, ott tényleg változatos zenék mennek szinte minden stílus megtalálható...
Annó a Class Fm után a Rádió 1 zenei stílusa megváltás volt a Class-hoz képest, viszont mostanra már csak ismétlés megy, pl. délutánonként 17 és 18 óra között egy bizonyos ideig ugyanazt a mixet adják le azért az már durva... Az N-Joy-on legalább olyan zenék is mennek, amelyek pl. a 90s években slágerek voltak, vagy napjainkban pl. és nagyon jó hallgatni, ja és elvétve hallok ismétlést az N-joy-on kb. 4-5 nap múlva megismételnek egy két zeneszámot, és ez rendben van így szerintem és nem 50 zeneszámot játszanak.

Én pl. főleg a dance és trance zenei stílus kedvelői közé tartozom, de az N-Joy az nagyon megfogott még ha több stílus is képviselteti magát rajta, pl. rock , akkor is hallgatom, mert egyszerűen odavonzz engem .

Annak idején a Rádió1-gyel is hasonló volt a helyzet, de ez a sok ismétlés nem kéne oda ezt bárhol bárki bármikor megmondja, hogy a folyamatos ismétlések egy idő után a hallgatottság megcsappanásához vezetnek.

Durva de lassan a Class Fm-en is kevesebb az ismétlés mit a R1-en! :(
 #72375  Szerző: TG

Mikee0824 írta:Milyen már, hogy R1-en a hétvégi Top 500-ban a következő szöveg az egyik szignálban: "Annyi jó zene van! - de csak a Rádió1 játssza őket!" Kiköpött Juventusról köpés! :D
Fika :)
 #72373  Szerző: Mikee0824

Milyen már, hogy R1-en a hétvégi Top 500-ban a következő szöveg az egyik szignálban: "Annyi jó zene van! - de csak a Rádió1 játssza őket!" Kiköpött Juventusról köpés! :D
 #72371  Szerző: FodorA

Én a Tankcsapdán is ledöbbentem.
 #72360  Szerző: TG

alopisz írta:
admin írta:Na megy a Mizuuuu!

Megnyertem a fogadást! :party:

És mi jár annak akinek igaza van? :yeah:

:D
Na ezt nem gondoltam volna :lol:
 #72358  Szerző: alopisz

admin írta:Na megy a Mizuuuu!

Megnyertem a fogadást! :party: