RADIOSITE Fórum

• Rádió 60 - Hatvan - 92.4 MHz

#77318  Szerző: tomi60

Hazafelé a melóból tűnt fel egy csomó plakát az úton.Miszerint július 16-án(szombat) Dj Fesztivál lesz Hatvanban a Zöld Színpad megnyitásának alkalmából.A lényeg az ,hogy a plakáton fel volt tüntetve a 92.4 MHz frekvencia mint médiatámogató,de Nem Zagyvan Rádió néven,hanem RÁDIÓ60 néven.Már a Facebookon is van oldaluk: http://www.facebook.com/pages/Radio-60- ... 4476031520 és honlapjuk is lesz : http://www.radio60.fm
Tud valaki erről valami pontosabbat,hogy a Zagyvannak,akkor végleg vége lett?Helyette indul a Rádió60?
Ezen a néven már tavaly próbálkozott egy online rádió itt Hatvanban,de egy -két hónap után le állt.
 #72549  Szerző: tomi60

Nem sok változás van,szól a zene!Ennyit tudnak!
 #70746  Szerző: Rossco

chromsix írta:
Rossco írta:
chromsix írta:Jól kiborít benneteket ez a rádió! :D
Engem ugyan nem, de az idegesít, hogy ha kapok egy frekvenciát, hogy egy közösséget szolgáljak normális műsorokkal és zenékkel akkor kihasználom azt az alkalmat és és élek a lehetőséggel. :roll: :roll:
Hát van benne egy kis nyelvtani csavar, de azért értem mit akarsz mondani! :D
Ébredés után 15 perccel írtam :D
 #70745  Szerző: chromsix

Rossco írta:
Engem ugyan nem, de az idegesít, hogy ha kapok egy frekvenciát, hogy egy közösséget szolgáljak normális műsorokkal és zenékkel akkor kihasználom azt az alkalmat és és élek a lehetőséggel. :roll: :roll:
Hát van benne egy kis nyelvtani csavar, de azért értem mit akarsz mondani! :roll:
 #70741  Szerző: Rossco

#70719  Szerző: chromsix

Abszolút egyetértek veled!
 #70718  Szerző: jimmer

bevallom sajnálom az ilyen frekvenciákat. sajnálom azért, mert tudom, hogy nekem mennyi sok munkám, utánajárásom és azóta pénzem van abban, hogy múúködjenek a dolgok. ha úgy lenne pénzem -ahogy nincs- szívesen elmennék és gatyábavágnám hogy legalább normálisan és élvezhetően szóljon. mert ennek így tényleg nincs semmi értelme.
 #70715  Szerző: chromsix

Jól kiborít benneteket ez a rádió! :D
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 30