RADIOSITE Fórum

• AMC (FilmMania, Spektrum, Minimax, TV Paprika, SportTV stb.)

#8253  Szerző: Mauro

Nem értek TXT szerkesztéshez, de levenni se lett volna nehezebb.
 #8228  Szerző: djlacee

Csoda, hogy van egyáltalán text :lol:
 #8227  Szerző: tomee87

Mer szerencsétlenek :lol: Ahelyett, hogy levették volna, csak zöld betűszínre váltották a cuccot. Ami a háttéren ugyan nem látszik, de ha MIX módban nézzük úgy valóban látszik, elég ciki.... bár Chellomedia
 #8223  Szerző: Mauro

Ha Spektrum textjét mix módba nézzem, akkor megjelenik zöldfelület helyet, hogy HBO csatornák műsora 110. oldalon. Vajon miért nem szedték ki rendesen.
 #7262  Szerző: Pasa

Ja, úgy igen. Azt hittem, annyira szór a kábel, hogy simán vehető. Viszont így is csak helyhez kötötten tudod fogni, teleszkópra meg senki nem tekerget koax belső eret.
 #7260  Szerző: tomee87

Pasa írta: Jézusom! Akkor mégse olyan fejlett az a PR Telecom...
Miért? Teleszkópos antennával nem kéne jönni úgy egy kábelrádiónak, ha levágok egy 1m-es koaxot, aminek a főerét rátekerem az antennára a másik végére meg egy koaxaljzattal rácsatlakoztatom a kábelhálózatot? Mert szerintem ez teljesen normális dolog és sokan hallgatnak így kábelrádiót. Egyébként az a 43 mind digitális lesz, analógon csak 18-20 rádió lesz elérhető.
 #7258  Szerző: Pasa

jeek írta:Én olyanon is hallgatok kábelrádiót, de ez már nagyon off :mrgreen: Jön vele szép tisztán és jó minőségben minden.
Jézusom! Akkor mégse olyan fejlett az a PR Telecom...
 #7248  Szerző: mlaszlo

A Spektrum szinkronja nem tudom változott-e minőségileg, de az utóbbi időben a National Geographic szinkronjai sem a régiek (pl. a Légikatasztrófák új részei), a Discovery-n is vannak elég gyenge színvonalú szinkronnal készült műsorok (pl. Brainiac egyes részei), pedig ezekhez a Chello medianak nincs köze.
Lehet, hogy a Spektrum szinkronjai sem a régiek, de sajnos már a többi csatornáé sem :(
 #7238  Szerző: mg

Pasa írta:Mert hát hányan nézik a horgász & vadász csatornát?
sokan. gyönyörködnek benne, hogy milyen szép a képe :)
 #7237  Szerző: tomee87

Pasa írta: Főleg, hogy a többség teleszkópantennás hordozható rádiót használ...
Én olyanon is hallgatok kábelrádiót, de ez már nagyon off :mrgreen: Jön vele szép tisztán és jó minőségben minden.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 51