RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#74471  Szerző: nords

és finom és meglepően olcsó is. nem a reklám helye.
 #74469  Szerző: TG

DWC írta:Már ilyen is van:
http://www.facebook.com/risenrg

Amúgy ma szerintem láttam is, egy Baross utcai kisboltban (Józsefváros).
Beszarás :) Látszik, hogy az üzemeltető tele van lével..szó szerint :D
Egyébként jól néz ki :)
 #72665  Szerző: faingyőző

olvaso1 írta:
best írta:
csadam írta:Hát már a Dunántúl északi részén is beindulhatna igazán (pl. Pápán, Győrben, Veszprémben, Ajkán, Sopronban, Szombathelyen, Komáromban, Tatabányán, stb.). De azért Budapestre is visszatehetnék, de az ország másik felében is szerintem jó lenne, ha lehetne fogni. Budapesten is már van 2 üres frekvencia (92,9 és 96,4), de azt valószínűleg úgysem fogják megpályázni.
Veszprémben és Ajkán szól is némely helyen :) Ajkán amúgy más rádió lesz :roll:
Csak nem a Best ?:)

348/2011. A Best Média Egyesület kérelme az Mttv. 65. § (1) bekezdése alapján ideiglenes médiaszolgáltatási hatósági szerződés megkötésére Ajka telephelyre (sürgősséggel tárgyalandó)
voltam ajkán,10 km-re lakom és plakátok voltak a Best rádióról,úgykogy lehet az lesz.Mindenesetre biztos jobb mint a Mária rádió ajka 93,2
 #72605  Szerző: szemilan

best írta:
csadam írta:Hát már a Dunántúl északi részén is beindulhatna igazán (pl. Pápán, Győrben, Veszprémben, Ajkán, Sopronban, Szombathelyen, Komáromban, Tatabányán, stb.). De azért Budapestre is visszatehetnék, de az ország másik felében is szerintem jó lenne, ha lehetne fogni. Budapesten is már van 2 üres frekvencia (92,9 és 96,4), de azt valószínűleg úgysem fogják megpályázni.
Veszprémben és Ajkán szól is némely helyen :) Ajkán amúgy más rádió lesz :roll:
Csak nem a Best ?:)

348/2011. A Best Média Egyesület kérelme az Mttv. 65. § (1) bekezdése alapján ideiglenes médiaszolgáltatási hatósági szerződés megkötésére Ajka telephelyre (sürgősséggel tárgyalandó)
 #72518  Szerző: királyrák

FLaci81 írta:A risefm.hu és a frekvencia.hu szerint csak a 98,9 MHz-es Tihanyi adójuk létezik... máshol nem találtam információt arról kifolyólag, hogy valahol saját néven a 102,4 MHz-en működnének, csak itt található meg Vital Rádió (Rise FM) néven, egyáltalán mi ez?
Osztott műsoridő van Debrecenben ezen a frekin vagy hogy kell ezt elképzelni vagy a közeljövőben várható valami?
Az papíron Vital FM, gyakorlatban Rise.
 #72507  Szerző: FLaci81

A risefm.hu és a frekvencia.hu szerint csak a 98,9 MHz-es Tihanyi adójuk létezik... máshol nem találtam információt arról kifolyólag, hogy valahol saját néven a 102,4 MHz-en működnének, csak itt található meg Vital Rádió (Rise FM) néven, egyáltalán mi ez?
Osztott műsoridő van Debrecenben ezen a frekin vagy hogy kell ezt elképzelni vagy a közeljövőben várható valami?
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 470