RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#73057  Szerző: Szd96

miért, mi a a baj? :D
 #73052  Szerző: nyikolaj

Na neeeee!!! ^^
 #73048  Szerző: LuciFerko

Szd96 írta:A Székesfehérvárin ment 10 perce a Club Can't handle me? Mert akkor a 101.8-at sikerült fognom Diósgyőrben :shock:
simán lehet :)
 #73008  Szerző: Szd96

A Székesfehérvárin ment 10 perce a Club Can't handle me? Mert akkor a 101.8-at sikerült fognom Diósgyőrben :shock:
 #73003  Szerző: djlacee

Alisca Rádió 1-en meg Swedish House Mafia -tól kértek egy számot, amit nem is ők csináltak (de most eszembe nem jut a címe) és így is adta le a műsorvezető :lol:
 #73002  Szerző: Gyurii91

TG írta:
lájkoló írta:Ez a Pinke Attila olyan kibírhatatlanul, fülsértően ***, hogy megáll az ész! Nem értem mit keres ott! Dévényi D-vel kezet foghatnak.
Osztom..bár van egy ötletem, hogy a Dévényi miért/hogyan kerülhetett oda..
Meg mire van akkora flegma dumájuk? Úgy konferálnak fel egy 2007-es számot, mintha tegnap jött volna ki. Arra nem is beszélve, hogy akkor már 3x adták aznap.) VICC! ^^
 #72999  Szerző: TG

lájkoló írta:Ez a Pinke Attila olyan kibírhatatlanul, fülsértően ***, hogy megáll az ész! Nem értem mit keres ott! Dévényi D-vel kezet foghatnak.
Osztom..bár van egy ötletem, hogy a Dévényi miért/hogyan kerülhetett oda..
 #72998  Szerző: lájkoló

Ez a Pinke Attila olyan kibírhatatlanul, fülsértően szar, hogy megáll az ész! Nem értem mit keres ott! Dévényi D-vel kezet foghatnak.
 #72803  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:talán eddig az engedélyezettnél többel ment és visszavetették? :blush:
Ezt tartom valószínűnek.
 #72802  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:
FLaci81 írta:
Dave1988 írta:Én nem vettem észre minőségromlást, ugyanúgy jön ahogy eddig.
Ezt meg kell, hogy erősítsem, nagyjából ugyanaddig lehetett fogni hazafelé autóval.
Gyarmat elejéig (Győrtől kb. 30 km) jól jön, utána fokozatosan kezd romlani a vétel, hála az ugyanazon a frekin Pápáról sugárzó Kossuth-nak belezavar rendesen... kb. 5 km mulva már a Kossuth jön.

Kossuth-ot viszont lehetne hallgatni középhullámon is, nem is értem minek rakták Fm-re amúgy is mono-ban ad semmi értelme, beszédet tökéletesen érteni az amúgy is mono középhullámon is, Solt-ról az 540 KHz-en 2000 kW-tal besugározza az egész országot... (te jó ég, 2000 kW küldik neki rendesen)
telefonnal felejtős az ötnegyven :)

Az is igaz! :)
  • 1
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 482