RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#72810  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:
FLaci81 írta:Az szép, nem rossz, sőőt, hát nagyjából azt hiszem 100 Km lehet légvonalban a távolság, persze ha a magasság megvan, akkor könnyebb lehet megtalálni. :)
92.9 nemjött?
Nem, mert bécsből erőteljesen jön az ARABELLA
 #72809  Szerző: LuciFerko

FLaci81 írta:Az szép, nem rossz, sőőt, hát nagyjából azt hiszem 100 Km lehet légvonalban a távolság, persze ha a magasság megvan, akkor könnyebb lehet megtalálni. :)
92.9 nemjött?
 #72808  Szerző: FLaci81

Az szép, nem rossz, sőőt, hát nagyjából azt hiszem 100 Km lehet légvonalban a távolság, persze ha a magasság megvan, akkor könnyebb lehet megtalálni. :)
 #72805  Szerző: djlacee

Itt Sopron mellett, a Muck kilátónál is ki lehet forgatni a zalaegerszegi frekvenciát :)
 #72804  Szerző: FLaci81

Szombathelyen is néhol bejön az autómban mikor arra járok, igaz elég gyengén, de pl. Szombathely után a felüljárón tisztán bejön, RDS nélkül persze, ahhoz már valószínűleg nagy a távolság.
 #72261  Szerző: FLaci81

Ez az N-Joy Rádió nem is olyan rossz, sőőt... pl. a Zalaegerszegi 88,9 N-Joy az valami fantasztikus szerintem!
Pár rádiónak akik a nagy zenei változatosságot hirdetik (pl. Class Fm) ilyen téren lenne mit tanulnia, itt tényleg változatos zenék mennek szinte minden stílus képviselteti magát akár a 90s évekből vagy napjainkból is olyanok amelyeket szinte egy rádióban sem hallottam eddig, iskolás korom zenéi stb...
Nekem nagyon bejön a zenei kínálata, hajrá N-Joy! :) 8-)
 #72052  Szerző: TG

djlacee írta:Talán mert netes streamről megy ? :csukottszem:
Süllyedt :hehe:
 #72051  Szerző: djlacee

Talán mert netes streamről megy ? :csukottszem:
 #72042  Szerző: FLaci81

csadam írta:
djlacee írta:Gold FM Tatabánya a mai napon: csönd, RDS-el
És azóta???
Azóta szól, legalábbis a mai napon arra jártamkor szólt, bár milyen érdekes, néha vannak 2-3 másodperces csendek zene közben, mintha megakadna és elhallgat utána visszajön, mintha netes stream-ről nyomnák ki az adóra a jelet, aztán néha buffering van akkor kuss van...

Régen a Miskolci Gold Fm is csinált hasonlót, úgy látszik a technika itt is ugyanaz mint anno ott volt.
 #71635  Szerző: csadam

djlacee írta:Gold FM Tatabánya a mai napon: csönd, RDS-el
És azóta???
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 62