RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#73279  Szerző: Rony

Mi lesz a sok Miskolci kisköz rádióval,megfog szűnni?
 #73278  Szerző: csokie

hanem hogyan kéne megoldani?
 #73276  Szerző: DWC

TG írta: Ami tegyük hozzá nem is baj..
Csak nem így kéne megoldani..
 #73275  Szerző: TG

DWC írta:
djlacee írta:
( Igen, valóban 67%-ban a közszolgálati (Mttv. 83. paragrafus) pontokat és ezen felül 50%-os magyarzene arányt kell teljesíteni. )
és ez kinek jó?
Szerintem a kisközök számának csökkentése a cél.
Ami tegyük hozzá nem is baj..
 #73274  Szerző: DWC

djlacee írta:
( Igen, valóban 67%-ban a közszolgálati (Mttv. 83. paragrafus) pontokat és ezen felül 50%-os magyarzene arányt kell teljesíteni. )
és ez kinek jó?
Szerintem a kisközök számának csökkentése a cél.
 #73177  Szerző: djlacee

és ez kinek jó?
 #73153  Szerző: markfelt

Andrew5 írta:
jimmer írta:szerintem az, hogy ők maguk sem tudják mi van. legalábbis úgy tűnik.

csak akkor is bosszantó ez az egész.
Fejetlenség van bőőőven, kaptam levelet nmhh-tól de úgy címezték hogya posta nem adta át, mert nem volt 100%ban igazolható szerintük hogy én vagyok. Felhívtam őket ezügyben, jah tudják bocsánat kiküldik rendes címzéssel.... Kérdeztem és mi van benne? a hölgy kedvesen tájékoztatott. Frekvenciahasználati díj fizetési felszólitás...... nem volt több kérdésem.....
:D

Tökmindegy, a végén úgyis te szívod meg. Meg a többiek. :)

Kiskereskedelmi rádió nem volt, nincs és nem is lesz. Közszolgálati rádió pedig csak az MR.

Amennyiben az eddig közműsor-szolgáltatóként vagy non-profit műsorszolgáltatóként elismert kisközösségi rádiókat a most beadott kérelemmel nem nyilvánítják közösségi médiaszolgáltatóvá, a jogosultság megszűnik.

A teendőket és a közösségi médiaszolgáltatókra vonatkozó részletes szabályokat a levélben találjátok meg.

#73144  Szerző: LuciFerko

Andrew5 írta:
jimmer írta:szerintem az, hogy ők maguk sem tudják mi van. legalábbis úgy tűnik.

Fejetlenség van bőőőven, kaptam levelet nmhh-tól de úgy címezték hogya posta nem adta át, mert nem volt 100%ban igazolható szerintük hogy én vagyok. Felhívtam őket ezügyben, jah tudják bocsánat kiküldik rendes címzéssel.... Kérdeztem és mi van benne? a hölgy kedvesen tájékoztatott. Frekvenciahasználati díj fizetési felszólitás...... nem volt több kérdésem.....
ez no comment már :punch:
 #73143  Szerző: Andrew5

#73142  Szerző: LuciFerko

pár éve valahol "kiskereskedelmiekről"
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 164