RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#73303  Szerző: LuciFerko

Ha belegondolsz, mikor azt mondta Szalai Annamária, hogy szinte csak a "túloldalról" kaptak kritikákat igaza van. Gondolj vissza, milyen mocskolódó hadjárat volt. Itt most tényleg elő kell venni a józan észt és félretenni a politikai nézeteket. Ez most mindenkinek az érdeke!
 #73302  Szerző: PooLee

Ebben maximálisan igazad van, egyetértek; győznie kell a józan észnek! :)
 #73301  Szerző: LuciFerko

itt a szakmának kell összefognia, mindenféle politikai fröcsögések nélkül.
 #73300  Szerző: PooLee

Történtek már sokkal durvább dolgok, csak hogy ne legyek teljesen OFF, a médiatörvény... annak sem lett érdemi következménye... :( Te nem bátorodnál fel ezek után? Attól tartok, hogy előbb lépünk ki az EU-ból, mint hogy itt újra demokrácia legyen...
 #73299  Szerző: LuciFerko

csak halkan kérdem: Nem kéne az uniós bírósághoz fordulni? Mert ez a demokrácia arculcsapása a javából...
 #73297  Szerző: jimmer

valami olyasmi.

a jelenleg működő adók az új médiatörvényben a közösségi médiaszolgáltatás fajtáiból kiválasztják azt, ami a jelenlegihez a legjobban hasonlít, és annak megfelelően módosítják a műsortervet ezt beküldik a hatóságnak és kérvényezik az átminősítést.

innentől kezdve pedig csak reménykedhet abban hogy a vállalását elfogadja-e a hatóság avagy sem. előbbi esetén megy tovább a dolog mint közösségi médiaszolgáltató nonprofit módban; utóbbi esetben ha végleges ez az "eredmény" akkor pedig lehúzhatja a rolót mert nincs tovább.
 #73290  Szerző: LuciFerko

akkor jól értelmezem, hogy "újrapályáztatás" lesz?
 #73286  Szerző: jimmer

na igen, itt jön az amiről már talán 1-2 éve beszélgetünk, hogy burkoltan szüntetik meg a szerintük sok felesleges rádiót.

közben meg azt hangoztatják hogy elismerik őket. hányingerem van az ilyentől. majd szépen összegyűjtik az infókat melyik kormánypárti, azok maradnak, a többi megy a levesbe.
 #73285  Szerző: Andrew5

newmjoel írta:
Rony írta:Mi lesz a sok Miskolci kisköz rádióval,megfog szűnni?
De hogy is ! Én úgy hallottam egyik sem tervezi, hogy abba akarja hagyni. Szóval NEM...
Úgylátszik van aki nem éérti.... Nem fogják kérdezni hogy meg akarsz e szünni..... Csak azt mondják nem felet meg szerződést bontunk.....
 #73283  Szerző: newmjoel

Rony írta:Mi lesz a sok Miskolci kisköz rádióval,megfog szűnni?
De hogy is ! Én úgy hallottam egyik sem tervezi, hogy abba akarja hagyni. Szóval NEM...
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 164